Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker

Är du en driven mekaniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Målsättningen är att bli en 100-procentig leverantör av kundanpassade transportlösningar och kompletta serviceerbjudanden med konceptet "One Stop Service". Nu söker vi en duktig mekaniker som vill jobba hos oss och bli en del av framtiden inom Rejmes Lastvagnar.

Mekaniker på Rejmes får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina, men även få känna på gammalt hederligt mekanikerjobb med svett och slägga.

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:
ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

relevant utbildning

erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

datorvana

goda kommunikativa egenskaper

ett gott kundbemötande

körkort B (ett krav). C och D är meriterande

Kompetens inom hydraulik, däck eller svets/smide är meriterande

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter bl.a. genom Volvos egen utbildningsskola "Volvo Trucks Academy".

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid med placering på Rejmes Lastvagnar i Linköping.

Du skickar din ansökan och CV till jobb@rejmes.se senast 15 april 2021. Märk din ansökan med "Lastbilsmekaniker Linköping". Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kontaktar du platschef Peter Ström, peter.strom@rejmes.se, 013-20 35 44.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB, ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Koncernen omsätter cirka 3 miljarder kronor och finns på 15 orter. Tage Rejmes Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget driver verksamhet i Norrköping, Linköping, Motala och Tranås. Förutom lastvagns- och bussförsäljning bedrivs leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget omsätter cirka 320 miljoner kronor