Slutkundssäljare för MILWAUKEE® i distriktet Östergötland

Slutkundssäljare för MILWAUKEE® i distriktet Östergötland

Vill du bli en del av vårt team på MILWAUKEE® och vår tillväxtresa? Har du en vinnande attityd och brinner för att utveckla starka relationer?

Techtronic Industries Nordic
Vi är ett väletablerat företag som marknadsför och säljer ett brett utbud av elverktyg, handverktyg, trädgårdsprodukter, tillbehör och personlig skyddsutrustning under de marknadsledande varumärkena MILWAUKEE®, AEG® and Ryobi®. Vi säljer genom ett stort återförsäljarnätverk i de nordiska och baltiska länderna. Våra slutkunder är professionella användare och kvalitetsmedvetna konsumenter.

MILWAUKEE® är branschledande inom elverktyg för professionella användare. Med ett stort engagemang för kunders behov fokuserar MILWAUKEE® ständigt på att leverera innovativa, branschspecifika lösningar som hjälper användaren att arbeta snabbare och smartare.

Under de senaste åren har TTI upplevt en stark tillväxt, inte minst i varumärket MILWAUKEE®. Vi kommer åter igen att expandera vårt säljteam och letar därför nya medarbetare mot slutanvändare. Denna gång en säljare med fokus på våra slutkunder för att skapa mer spets och kunskap ute på fältet.

Vad innebär rollen?
Du ska bearbeta befintliga och nya professionella slutanvändare i samarbete med återförsäljare, men även på egen hand. Arbetet innebär att bearbeta och skapa tillväxt på våra fokuskundgrupper som främst ligger inom bygg, VVS, installation och industri ute på fältet i deras vardag. Du kommer att använda en demobuss som är fullt utrustad med produkter för att demonstrera hela MILWAUKEE®'s produktutbud och se till att våra kunder får rätt produkt till varje användningsområde. Du ansvarar för din egen budget och distriktsplanering.

Du kommer att ingå i det expanderande svenska MILWAUKEE®- säljteamet som kommer att bestå av 55 personer med varierande roller.

Du utgår från ditt hemmakontor och din tid spenderas mestadels på fältet. Jobbet kräver viss tjänsteresa med övernattning. Din bostadsort är någonstans inom Östergötlands län.

Vilka kvalifikationer söker vi?
  • Du har erfarenhet från branschen samt en dokumenterad förmåga att skapa affärer i dessa segment
  • Du har goda relationsbyggande egenskaper och är fokuserad på att utveckla starka och långvariga relationer med våra kunder
  • Du är bra på att planera din egen vardag och att jobba självständigt - men du är samtidigt en lagspelare
  • Du brinner och motiveras av att utveckla nya affärer och är nyfiken på lära dig mer
  • Vi förväntar oss att du har utmärkta kunskaper i svenska och bra kunskaper i engelska samt Office-paketet.
Vad kan vi erbjuda?
Vi erbjuder ett spännande, självständigt och dynamiskt jobb där du blir en del av en nordisk säljorganisation med huvudkontor i Köpenhamn. Vi är ett växande företag med en stark och tydlig ambition. Vi har högt i tak med bra möjlighet att påverka utvecklingen, både din egen och MILWAUKEE®'s. Du får löpande produktutbildning och säljträning internt och externt.

Vi erbjuder fast lön, tjänstebil och möjlighet till bonus.

Låter det som något för dig?
Jobindex är vår rekryteringspartner för den här tjänsten. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jonathan Allirol på 073 59 59 895 eller på jal@jobindex.dk

Skicka in ditt cv och ansökan snarast möjligt då vi har löpande urval och förbehåller oss rätten att avbryta processen när vi har hittat rätt kandidat. Sista ansökningsdag är 2021-06-27.

Vi accepterar inga ansökningar via email - vänligen ansök online genom att klicka på länken nedan.

Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TTI är ett av världens ledande företag inom design, utveckling och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa, till både konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernens strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor är ett viktigt inslag i vårt kulturella DNA. Dessutom ser vi alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett 48 000 medarbetare och 2020 var omsättningen drygt 9,8 miljarder USD.

Techtronic Industries Nordic, med drygt 240 anställda och huvudkontor i Köpenhamn säljer främst varumärkena MILWAUKEE®, Ryobi® ochAEG® i Norden samt Baltikum. Läs mer om TTI här: TTI GroupWorking at TTI