FPGA och Embeddedutvecklare

FPGA och Embeddedutvecklare

 

Embedded och FPGA developer
Stockholm, Västerås, Linköping, Göteborg


Sveriges vassaste specialistteam inom Embedded och FPGA-utveckling förstärker ytterligare.

Hos oss får du jobba med avancerade lösningar i teknikens framkant. Antingen i en konsultroll ute hos våra kunder, ofta tillsammans med kollegor i ett FPGA team eller i våra egna in-house projekt. 

Du blir en del av vårt team där din kompetens inom våra huvudområden Embedded Software FPGA-design blir en viktig del för företagets fortsatta utveckling.

Läs mer Synective Labs på career.masterhelp.se/synective-labs och www.synective.se  

Din profil
Vi tror att du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet. Hos oss och våra kunder arbetar vi oftast i team av varierande storlek, samarbete och gemensam progress är en självklarhet. Vi söker dig med ett brinnande intresse för avancerad teknikutveckling och relevant erfarenhet. Några meriterande erfarenheter är:  

  • FPGA utveckling, gärna med VHDL i fokus
  • C/C++ programmering
  • Algoritmutveckling
  • Maskininlärning och bild-/signalbehandling

Vi erbjuder
Goda möjligheter att vidareutveckla din kompetens genom intressanta och utmanande projekt. Det ”lilla” företagets fördelar med snabba beslutsvägar och möjlighet att påverka, samtidigt som vi efter två decennier har en solid marknadsposition och ekonomi. På det kommer ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med marknadsmässig lön, pensions- och sjukförsäkringar.

Vi är ca 25 personer fördelade på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Västerås. Vi är ett tight team med bra spridning i både kompetens och åldrar. Samarbete och trivselfaktor står högt på agendan, liksom kundnytta och ett väl fungerande företag.  

Slå oss en signal!
Göteborg: Mikael Pettersson, 0766 77 38 88
Linköping: Magnus Peterson, 0708 68 84 42
Stockholm: Niklas Ljung, 0703 08 36 23
Västerås: André Norberg, 0763 39 41 15

Eller hör av dig via email: work@synective.se. 

Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen! 

Synective lanserar FPGA Trainee Program

Synective Labs lanserar trainee program för att möta marknadens ökande efterfrågan på duktiga utvecklare inom FPGA. Målet är att förbättra och finjustera ingenjörernas kompetens för att perfekt matcha behoven från våra kunder. Målet efter slutfört Synective Labs FPGA trainee-program är att du ska kunna designa, koda och bygga ett semikomplext FPGA-system från grunden. 


 

Synective Labs is the leading provider of FPGA-related services in the Nordic region. We specialize in signal- and image processing, computational acceleration and embedded system design based primarily on FPGAs. We provide solutions and design services to customers within the telecom, med tech, defence and automotive markets. Synective Lab has an experienced team dedicated to deliver top value to our customers. We have offices in Stockholm, Gothenburg and Linköping. As a Synective employee you will be offered the opportunity to work with thrilling assignments and cutting-edge technology.

Visit our website www.synective.se

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.