Vågadministratör till Swerock

Vågadministratör till Swerock

Driven, samarbetsvillig och lyhörd. Om det är ord som stämmer in på dig rekommenderar jag dig att läsa vidare. Vi söker för Swerocks räkning en Vågadministratör som ska stötta upp i arbetet under en föräldraledighet. I rollen ges du möjlighet att ge bästa möjliga service till Swerocks kunder samtidigt som du kommer in i ett engagerat och kompetent team!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swerocks räkning en Vågadministratör. Uppdraget avser ett föräldravikariat med start 1/5 och kommer att pågå ett år framåt. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swerock under 12 månader.

Swerock är belägna på Styvinge bergtäkt och du kommer ingå i avdelningen Grus & Berg. Arbetsgruppen består i dagsläget av två personer och totalt på kontoret är det sex personer. För att du ska få bästa tänkbara start på Swerock ges du i starten av din anställning upplärning i arbetssätt och system för att sedan kunna ta dig an fler delar i arbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Arbetet som Vågadministratör är variationsrikt och går i högt tempo. Tillsammans med din arbetsgrupp ansvarar du över 6 bergtäkter där du kommer övervaka, väga och prissätta kundens last. Detta görs via fjärrstyrning från kontoret. I tjänsten kan det förekomma att du åker ut till dessa bergtäkter för att se över vågarna, byta kvittorullar och kolla att kamerorna sitter rätt.

Nedan ger vi exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • In- och utvägningar av lastbilstrafik
  • Skapa fakturaunderlag och lägga in kunder i systemet
  • Telefonkontakt med kunder
  • Rådgivning/ innesälj mot kunder
Vi söker dig som

Hanterar det svenska språket i tal och skrift då det krävs i dialog med Swerocks kunder. Du har B-körkort och kan hantera Office-programmen. Har du erfarenhet av Ekonomiprogrammet Simma och/eller våg programmet Seba sedan tidigare är det meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Swerock.
Du är lyhörd, driven och gillar att samarbeta för att uppnå resultat. Vidare trivs du med att ta egna initiativ och du gillar att föra dialog tillsammans med kunder.

START: 1/5
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vill du lära dig mer om Swerock? Besök gärna deras hemsida: https://swerock.se/
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)