Säljare med marknadsansvar

Säljare med marknadsansvar

Vi söker en marknadsansvarig säljare för fabriksbetong inom Swerock. Vi ser stor potential på marknaden och kan därför erbjuda dig en spännande och utvecklande roll i ett företag i stark tillväxt inom PEAB koncernen.

Som säljare med marknadsansvar kommer du att arbeta kontinuerligt med såväl befintliga som framtida kunder genom att marknadsföra företagets produkter och tjänster. Du lämnar offerter, prissätter och fakturerar, gör inköp samt handlägger reklamationer inom ditt ansvarsområde. Du är väl insatt i produktsortimentet samt produktions- och leveransförutsättningar och verkar i enlighet med företagets policyer och bidrar till god intern samverkan.

Du har en gymnasieexamen och innehar B-körkort. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet från betongbranschen Du har engagemang för att göra affärer och skapa varaktiga relationer. Som person är du serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du kan arbeta självständigt samt kunna utrycka dig väl i tal och skrift och ha god datorvana.

Tjänsten är en heltidsanställning och placeringsort Norrköping eller Linköping. För vidare upplysningar kontakta Anders Åhlin tfn: 0733-84 75 80 eller Mats Petersson tfn:0725-335 335
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (47 dagar kvar)