Kvalitetsingenjör till Swemac Innovation AB

Kvalitetsingenjör till Swemac Innovation AB

Vi söker nu förstärkning till vår kvalitetsavdelning på huvudkontoret i Linköping!

I rollen som Kvalitetsingenjör kommer du dagligen arbeta med att säkerställa att våra produkter uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav samt gällande lagar och regler. Du kommer att arbeta med interna och externa revisioner samt med leverantörsbedömningar av såväl svenska som internationella leverantörer. I arbetet ingår att utreda, åtgärda och följa upp avvikelser samt att frisläppa produkter genom kvalitetskontroll. Vidare kommer du att arbeta med att utveckla och underhålla vårt verksamhetsledningssystem. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår utvecklingsavdelning i kvalitetsfrågor, riskanalyser och rörande övrig teknisk dokumentation.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, gärna med inriktning mot life science. Du är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Meriterande om du har erfarenhet av kvalitetsledningssystem, ISO 13485 eller erfarenhet från CE-märkning av medicintekniska produkter. Eftersom Swemac arbetar internationellt är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i både engelska och svenska, i såväl tal som skrift. Vidare är det viktigt att du har goda IT-kunskaper och hanterar MS Word och Excel utmärkt.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du har förmågan att arbeta systematiskt och metodiskt och har lätt för att sortera och analysera information. Det är viktigt att du har humor, att du uppfattas som öppen och lättsam. Det är också viktigt att du har lätt för att samarbeta och anpassa dig till ändrade förhållanden, nya situationer och olika människor. Att du är initiativrik, självgående och har ett eget driv ser vi som en självklarhet!

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i ett innovativt och internationellt företag som ligger i framkant när det gäller utveckling av ortopediska implantat och den senaste tekniken inom medicinteknik. Vi är ett härligt team med högt i tak. Företagskulturen är öppen och dynamisk och organisationen är platt med korta beslutsvägar. Vi finns i nya, fina lokaler vid Mjärdevi Science Park.

Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse med placering i Linköping. Planerade resor ingår i tjänsten.

Swemac Innovation AB samarbetar i den här rekryteringen med Cojn Executive AB. Om du är intresserad är du välkommen att skicka in ansökan, CV och personligt brev, via länken nedan. Har du ytterligare frågor går det givetvis jättebra att kontakta rekryteringskonsult Caroline Hansson på telefon 076-850 11 70. Urval sker löpande och din ansökan vill vi ha senast den 6 december 2020.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swemac Innovation AB är verksamt inom medicinteknik och utvecklar ortopediska implantat och instrument för frakturbehandling och proteskirurgi. Vi strävar alltid efter att förse marknaden med innovativa och praktiska lösningar för såväl patienter som sjukvårdspersonal. Swemac-koncernen har idag egen säljverksamhet inom Norden. Globalt säljs produkterna via distributionskanaler. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark och Japan med huvudkontor i Linköping och har för närvarande totalt 54 anställda och omsätter cirka 230 Mkr. Läs gärna mer om oss på www.swemac.com!