Ekonomiassistent till Swemac Innovation AB

Ekonomiassistent till Swemac Innovation AB

Vi söker nu en medarbetare till en ny roll hos oss på 75 procent, en ekonomiassistent på med uppgift att stödja och supporta moderbolagets samt dotterbolagens ekonomifunktioner!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara leverantörsreskontra, övriga utbetalningar, fakturering samt vara behjälplig med andra förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Vidare kommer du att ansvara för löneadministrationen i moderbolaget, myndighetsrapporteringar och statistik. Du kommer även att utföra andra förekommande administrativa uppgifter såsom sortering och arkivering osv. Arbetsuppgifterna utförs löpande på fasta tider där ekonomifunktionen i respektive bolag är uppdragsgivare. Du rapporterar till moderbolagets CFO.

Vi ser gärna att du har ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller annan relevant utbildning inom ekonomi/löner samt flerårig erfarenhet av löneberedning samt har kunskaper inom förmåns- och skatteregler. Du har mycket god erfarenhet av att arbeta i affärssystem och är en van användare av Office paketet. Eftersom Swemac arbetar internationellt är det viktigt att du har goda kunskaper i både engelska och svenska, i såväl tal som skrift.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen uppskattar du att arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du är prestigelös och tycker om att agera stöd och support till de olika bolagens ekonomifunktioner. Du är även noggrann, strukturerad och ansvarstagande.

Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en innovativ och internationell koncern som ligger i framkant när det gäller utveckling av ortopediska implantat och den senaste tekniken inom bilddiagnostik. Vi är ett härligt team med högt i tak. Företagskulturen är öppen och dynamisk och organisationen är platt med korta beslutsvägar. Vi finns i nya, fina lokaler vid Mjärdevi Science Park.

Tjänsten är på deltid, 75 procent. En tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse med placering på huvudkontoret i Linköping.

Swemac Innovation AB samarbetar i den här rekryteringen med Cojn AB. Om du är intresserad är du välkommen att skicka in ansökan, CV och personligt brev, via länken nedan. Har du ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Caroline Hansson på telefon 076-850 11 70. Urval sker löpande och din ansökan vill vi ha senast den 28 april 2019.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swemac-gruppen utvecklar och marknadsför medicintekniska produkter inom frakturbehandling, proteskirurgi och bilddiagnostik. Vi strävar alltid efter att förse marknaden med innovativa lösningar för såväl patienter som sjukvårdspersonal. Swemac-gruppen består av moderbolaget Swemac Innovation AB samt dotterbolagen Swemac Orthopaedics AB, Swemac Vision AB, Swemac Simulation AB samt Swemac Education AB. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark och Japan med huvudkontor i Linköping. För närvarande är vi drygt 50 anställda och omsätter cirka 250 Mkr i koncernen. Läs gärna mer om oss på www.swemac.com!