Serviceledare till Swedfarm

Serviceledare till Swedfarm

Vill du ha ett omväxlande och ansvarsfullt arbete i nära kontakt med lantbruket? Vi söker dig med stort driv och god planeringsförmåga som vill axla rollen som serviceledare hos Swedfarm!

Om kundföretaget

Swedfarm, vars historia går så långt tillbaka som till början av 40-talet, har sitt huvudkontor i Linghem utanför Linköping. Swedfarm saluför inredning och kompletta anläggningar som riktar sig till lantbrukare inom fjäderfäproduktion. Swedfarm har genom åren förvärvat djupa praktiska och teoretiska kunskaper inom sin bransch och verkar för att ligga i framkant. Här blir du en del av en arbetsplats där beslutsvägarna är korta och kontaktytorna många!

Dina arbetsuppgifter

Som serviceledare ansvarar du för att arbetsleda ett team på ca 6-8 servicetekniker. Serviceteknikerna utför service, förebyggande underhåll, felsökning, reparationer och nyinstallationer ute hos kund. Som serviceledare planerar och prioriterar du arbetsorderna samt leder och fördelar arbetet. Du följer även upp hur arbetet fortlöper ute hos kund och säkerställer att arbetet slutförs i tid. Du kan även komma att utföra felsökning på distans eller ute hos kund, samt enklare service.

En viktig del av din roll är att verka för en hög kundnöjdhet och att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Viss merförsäljning av tillbehör och reservdelar förekommer, likaså att identifiera andra potentiella kundbehov. Som serviceledare tar du ett helhetsgrepp om Swedfarms servicefunktion. Du ska ständigt verka för att utveckla Swedfarm i nära samarbete med andra interna funktioner.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av service och underhåll, gärna från lantbruk eller närliggande områden. Du känner dig trygg i en arbetsledande befattning och är tydlig i din kommunikation och i ditt ledarskap. Då personalen du arbetsleder pratar engelska är det viktigt att du känner dig bekväm att använda engelska i ditt arbete, likaså är svenska på en hög nivå ett krav för att du ska kunna kommunicera med övrig intern personal samt med Swedfarms kunder.

Vidare söker vi dig som trivs i en roll där du har direktkontakt med kunder och som tycker om att skapa långsiktiga relationer. Att du har intresse av och förståelse för kundens verksamhet är en förutsättning, varpå erfarenhet eller intresse av lantbruk och djurhållning är något vi värdesätter högt.

Övriga krav:
  • Körkort (B)
  • God datavana - såväl för administration som för felsökning
  • Engelska samt svenska i tal och skrift
Hos Swedfarm erbjuds du en roll där du får vara med och påverka och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter på sikt. Vi tillämpar löpande urval, men så länge annonsen är publicerad på www.onepartnergroup.se tar vi emot ansökningar.

Övrig information
Provision utöver grundlön
Tjänstgöringsort: Linghem
Tillträde: enlig överenskommelse

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se