Elkonstruktör sökes!

Elkonstruktör sökes!

Är du en engagerad person med kompetens inom el? Behärskar du CAD?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som elkonstruktör hos Sweco kommer din huvudsakliga uppgift vara att konstruera i MagiCAD.. Du kommer ingå i ett team av 10 personer med en blandning av seniora och juniora konstruktörer. Som elkonstruktör kommer du även att arbeta med t.ex. projektledare och handläggare. Till en början kommer du arbeta tätt med seniora konstruktörer så du enkelt kommer in i ditt dagliga arbete. Som elkonstruktör kommer de ingå mycket kundkontakt. Du kommer hålla en ständig dialog med kunderna för mer underlag för projektet och de kan även vara att hjälpa kunden med funderingar som kan dyka upp under projektets gång. Som anställd hos Sweco kommer du få möjligheter att växa i företaget och ta större ansvar med tiden.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör alt.YH/KY inom elkonstruktion
  • El förståelse
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande krav:
  • Erfarenhet av att arbeta i CAD (MagicCad alt. autocad)
  • Erfarenhet av projektledning
Som person bör du vara engagerad i ditt arbete och ha ett stort intresse för att lära dig mer och utvecklas i din yrkesroll. Du bör besitta en hög social kompetens.

Villkor

Ort: Linköping/Norrköping
Omfattning: Heltid
Start: Oktober 2019
Lön: Enligt överenskommelse

Sök denna spännande tjänst redan idag eller tipsa en vän!
Vi kommer behandla ansökningar löpande...
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund Sweco är ett internationellt och ledande teknikkonsultföretag. Sweco arbetar bland annat med installation, infrastruktur, projektledning, energisystem och vatten och miljö. Denna del av bolaget arbetar med VVS, el och energi och de arbetar inom landsting, kommuner, bostadshus, kontorsbyggnader m.m.

Hos Sweco ges goda utvecklingsmöjligheter för att du som konsult ska växa i din roll.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.