Elektriker som vill mot konstruktion sökes!

Elektriker som vill mot konstruktion sökes!

Är du elektriker som vill mot konstruktion? Ta vara på denna möjlighet där företaget lär upp dig! Ansök redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som biträdande elkonstruktör hos Sweco kommer din huvudsakliga uppgift vara att konstruera i MagiCAD till en början. Du kommer ingå i ett team av 10 stycken andra konstruktörer men även t.ex. projektledare, handläggare osv. Det finns seniora profiler i teamet som kommer stötta dig till en början. Det kommer ingå mycket kundkontakt då du kommer hålla en ständig dialog med kunderna för mer underlag eller funderingar som kan dyka upp under projektets gång. Som anställd hos Sweco kommer du få möjligheter att växa i företaget och ta större ansvar med tiden.

Din profil

Skallkrav:
  • Elektriker
  • Engelska och svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • YH-utbildning alt. Högskole/Civil med inriktning mot elkonstruktion
  • Kunskaper inom CAD
Som person tror vi att du är engagerad i ditt arbete och intresserad av att lära dig mer och utvecklar i din yrkesroll. Vi tror att du är social och har en vilja att driva projekt framåt.

Villkor

Ort: Linköpinging
Omfattning: Heltid
Start: Omgående

Vi kommer behandla ansökningar löpande, ser fram emot att läsa din ansökning!
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund Sweco är ett internationellt och ledande teknikkonsultföretag. Sweco arbetar bland annat med installation, infrastruktur, projektledning, energisystem och vatten och miljö. Denna del av bolaget arbetar med VVS, el och energi och de arbetar inom landsting, kommuner, bostadshus, kontorsbyggnader m.m.

Hos Sweco ges goda utvecklingsmöjligheter för att du som konsult ska växa i din roll.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.