Mätchef till AC Anläggning Linköping

Mätchef till AC Anläggning Linköping

Arbetschefsområde Linköping växer - var med från start på den resan!

Arbetschefsområde Linköping växer och vi söker nu dig som idag jobbar som mätchef eller är redo att ta steget till att bli mätchef. Vi ser Östergötland som en expansiv och stor marknad de närmsta åren och vill därför bygga en stark grupp som är med på alla större anläggningsprojekt. Hos oss får du möjligheten att utvecklas i rollen tillsammans med medarbetare som ställer upp för varandra. Vi försöker alltid att välja projekt utifrån våra medarbetares kompetenser och förmågor. Det är en viktig förutsättning för att skapa engagemang och samarbete i projektet.

Som mätchef ansvarar du för att samordna mätningsarbetet i ett eller flera projekt. Du ansvarar även för uppmätning och reglering av mängder mot beställare. Våra medarbetare är våra viktigaste hörnstenar varför det ligger stor vikt i rollen som mätchef att ge våra mätningstekniker bästa möjliga förutsättningar att utföra ett bra jobb.

Som person har du god planeringsförmåga, är noggrann samt har en fallenhet för att se möjligheter/nya lösningar i våra projekt. Kommunikation och information är något som du är duktig på och tycker är viktigt Du har en mätteknisk utbildning och erfarenhet från större anläggningsprojekt. B-körkort ser vi som en nödvändighet då våra projekt är förlagda runt om i Östergötland.

Se den här rollen som en möjlighet att få vara med att bygga upp en egen mätgrupp som kommer bli starka i Östergötland men också chansen att komma till ett företag som satsar på medarbetarna och har ambitioner att bli Sveriges främsta anläggningsföretag.

Dela väg med oss

Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Genom att samspela får vi nya kundinsikter, blir mer effektiva och affärsmässiga. Hos oss har du även stora utvecklingsmöjligheter och får som anställd tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig garanterat en utmanande vardag där du kan göra skillnad och få igenom dina idéer! Har du rätt kompetens ger vi dig stor frihetsgrad. Då är det lika lätt att få ansvar som att ge. Genom att ta ansvar kan du lägga grunden för en snabbare karriär. Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta vår Projektchef, Adrian Ahrling på 070-2402919. Fackliga företrädare når du via Svevias växel 08-404 10 00.

Ansökan:

Din ansökan gör du på vår hemsida www.svevia.se

Vi kommer att granska ansökningarna löpande så du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligen men bestämt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!