Arbetsledare till AC Anläggning Linköping

Arbetsledare till AC Anläggning Linköping

Arbetschefsområde Linköping växer - var med från start på den resan!

Arbetschefsområde Linköping växer och vi söker nu dig som idag jobbar som arbetsledare eller är redo att ta steget till att bli arbetsledare. Vi ser Östergötland som en expansiv och stor marknad de närmsta åren och vill därför bygga en stark grupp som är med på alla större anläggningsprojekt. Hos oss får du möjligheten att utvecklas i rollen tillsammans med medarbetare som ställer upp för varandra. Vi försöker alltid att välja projekt utifrån våra medarbetares kompetenser och förmågor. Det är en viktig förutsättning för att skapa engagemang och samarbete i projektet.

Som arbetsledare planerar och genomför du projektets tänkta plan och framdrift i nära dialog med projektets platschef. Våra medarbetare är våra viktigaste hörnstenar varför det ligger stor vikt i rollen som arbetsledare att ge projektets yrkesarbetare, UE och leverantörer bästa möjliga förutsättningar att utföra ett bra jobb. Andra viktiga ingredienser i rollen som arbetsledare är att ständigt fokusera på god lönsamhet, göra kunden nöjd, möjliggöra hög produktivitet samt att ha högt säkerhetsfokus.

Som person är du en entreprenör som värderar att sätta säkerheten först. Du har god planeringsförmåga och en fallenhet för att få andra omkring dig att växa. Kommunikation och information är något som du är duktig på och tycker är viktigt. Du drivs av att leda en grupp mot ett gemensamt mål. Du har en byggteknisk utbildning och erfarenhet som ledare inom anläggningsbranschen. B-körkort ser vi som en nödvändighet då våra projekt är förlagda runt om i Östergötland.

Se den här rollen som en möjlighet att få vara med i en grupp som kommer bli starka i Östergötland men också chansen att komma till ett företag som satsar på medarbetarna och har ambitioner att bli Sveriges främsta anläggningsföretag.

Dela väg med oss

Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Genom att samspela får vi nya kundinsikter, blir mer effektiva och affärsmässiga. Hos oss har du även stora utvecklingsmöjligheter och får som anställd tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig garanterat en utmanande vardag där du kan göra skillnad och få igenom dina idéer! Har du rätt kompetens ger vi dig stor frihetsgrad. Då är det lika lätt att få ansvar som att ge. Genom att ta ansvar kan du lägga grunden för en snabbare karriär. Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta vår Projektchef, Adrian Ahrling på 070-2402919. Fackliga företrädare når du via Svevias växel 08-404 10 00.

Ansökan:

Din ansökan gör du på vår hemsida www.svevia.se

Vi kommer att granska ansökningarna löpande så du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligen men bestämt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!