Är du driven och älskar att göra affärer? Börja hos oss på SkrotSmart!

Är du driven och älskar att göra affärer? Börja hos oss på SkrotSmart!

Om du vill vara en del i en unik och spännande resa kan detta vara tjänsten för dig! SkrotSmart är en ny aktör på den svenska marknaden som vill föra metallåtervinning in i 2000-talet.

Vi söker nu en driven affärsinriktad kundmottagare till vår SkrotSmart i Linköping. Vi söker dig som vill arbeta i vår nya anläggning där du kommer att lära dig galet mycket om järn, andra metaller och framför allt hjälpa våra kunder och ge förstklassig service.

Du, tillsammans med en kollega och ett team från SkrotSmart, kommer få vara med från start och forma anläggningen.

Tjänsten skall tillträdas juni månad 2021.

Beskrivning:

I rollen som kundmottagare på SkrotSmart kommer du att arbeta på den nyöppnade anläggningen. Du tillsammans med en kollega kommer ansvara för öppning och stängning samt driften under öppettiderna. Arbetet handlar framför allt om att ta emot och hjälpa kunder med att identifiera och värdera metallerna de kommer med, genomföra affärerna, sköta logistiken samt hålla ordning och reda på anläggningen. Du kommer även att sortera och bearbeta materialet inför vidare transport. Därutöver kommer du att involveras i försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter, främst i form av personliga besök samt telefonsamtal. Allt i syfte att få så många som möjligt att upptäcka SkrotSmart!

Vi söker dig som:
  • Gärna har arbetat med försäljning och/eller inköp i någon form
  • Du har B-körkort
  • Det krävs att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Inte är rädd att jobba fysiskt och "hugga i" där det behövs
  • Tidigare erfarenhet från att arbeta med metaller är meriterande men ej ett krav
Personliga egenskaper:
Du är en driven, positiv och serviceinriktad person som är flexibel och lösningsorienterad. Du gillar att göra affärer, är trygg i rollen att förhandla och har skinn på näsan!

Du är öppen för varierande arbetsuppgifter och är beredd att ta eget ansvar. Du har lätt för att lära dig – såväl enkla systemlösningar som att identifiera våra vanligaste metaller. Du gillar tanken på att vara med och utforma arbetssätt och påverka din arbetsmiljö – du blir en del i att skapa en bra arbetsplats.

Övrigt:
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att manövrera motviktstruck och pallyft.

Tjänsten är på heltid. Lön i linje med Handels kollektivavtal.

Ansökan:

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2021-04-18
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.skrotsmart.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SkrotSmart är en ny aktör på den svenska marknaden som vill föra metallåtervinning in i 2000-talet