Löneadministratör

Löneadministratör

Löneadministratör till Svenska Kyrkan

Skulle du beskriva dig som driven och målinriktad? Trivs du i roller där du får använda din kommunikativa såväl som administrativa sida? Då har Randstad rätt uppdrag för dig! Svenska Kyrkan söker nu två löneadministratörer till sitt team.

Arbetsbeskrivning

Förutom domkyrkopastoratets löner, handlägger dom löner för andra enheter inom Svenska Kyrkan. Man använder idag flera lönesystem. I det löpande arbetet ingår arbetsuppgifter som normalt förekommer kring löneadministration.

Omfattning:
Heltid, för start omgående och med uppdragslängd om 3-4 månader. Eventuell chans till förlängning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2018-11-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Annette Lorentzon, annette.lorentzon@randstad.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, löneadministrativt utbildning samt några års erfarenhet av lönehandläggning. Du ska ha vana att tolka lager och avtal, god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ha ett serviceinriktat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och ansvarskänsla.