Säljare/affärsutvecklare

Säljare/affärsutvecklare

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning och överrekrytering. Detta innebär att du kommer vara anställd av oss på Studentwork och uthyrd som konsult till vår kund och på sikt bli anställd direkt till vår kund. Vår kund är flexibel och kan tänka sig att anställa en student som kan arbeta vid sidan av sina studier men även en heltidsarbetare. Frågor gällande vår kund eller tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).

Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som säljare kommer du att arbeta med vår kunds innovativa produkt och jobba främst mot olika regioner runtom i landet. Produkten är utformad på det sättet att den scannar av väglag varpå den samlar in information och sänder ut det önskvärda resultatet till kunden. Kunden kan därefter bestämma vilken information den vill ta del av. Detta innebär att kunden i den specifika regionen kan avgöra om exempelvis asfalt behöver läggas om eller om väglagen är dåliga, detta för att säkerställa ett säkert väglag för allmänheten. Du kommer att utföra analyser om vilka regioner som kan tänkas behöva denna produkt och därmed skapa dig en kundportfölj. Du kommer samarbeta med produktutvecklarna och hjälpa kunderna att forma produkten utefter deras egna behov. Du kommer att åka ut på möten men också engagera dig i att vara på konferenser och mässor för att hitta andra potentiella kunder.

För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter för en mer ansvarstagande roll som är specificerad inom affärsutveckling.

Start: Oktober

Omfattning: Heltid/deltid

Arbetstider: Flexibelt

Placeringsort: Linköping

Din profil

Vi söker dig med en teknisk utbildning från universitet eller yrkeshögskola. Har du en utbildning inom väg/vatten är detta högst meriterande. Då vår kund jobbar med teknik är det viktigt att du har en god förståelse kring vad produkten innebär för att du då ska kunna sälja den. Vi tror att du antingen går ditt sista år och har möjlighet att jobba extra utöver dina studier eller att du är nyexaminerad och redo för nya utmaningar. Vi tror att du som person har tålamod och ett stort driv. Eftersom säljyrket innebär att du kommer träffa mycket människor tror vi att du är en god människokännare, har en god analysförmåga och att du inte har problem att ta för dig i sociala sammanhang. Du bör också vara kreativ och vara en problemlösare.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Om studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Linköping
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 aug 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett högteknologiskt bolag och söker just nu en säljare/affärsutvecklare till deras kontor i Linköping!
Vår kund är världsledande inom automation och övervakningssystem av däcktryck. De jobbar med olika områden för att bidra till nästa nivå av rörlighet där folk är trygga och där hållbarheten är given. Genom att enbart använda sig av mjukvara utgår de från deras vision att göra transportering säker och okomplicerad.
Är du en motiverad och driven person med en teknisk bakgrund? Ansök då till tjänsten med ett CV och personligt brev!