Sommarjobba som B-chaufför!

Sommarjobba som B-chaufför!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till vår kund. Då vi söker dig som studerar kommer du att få en studentanställning. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor eller funderingar om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som B-chaufför kommer du att köra en mindre lastbil runt omkring västra delen av Östergötland till olika sjukhus och vårdcentraler för att hämta samt lämna tvätt. Fyra av fem dagar kommer du att börja samt avsluta ditt arbetspass i Motala och resterande dag börjar samt avslutar du i Norrköping. Din tur kommer att variera dag till dag men schemat är detsamma veckovis. Din rutt har stopp i olika delar av Östergötland som exempelvis Åtvidaberg, Kisa och Ljungsbro. Första veckan har du introduktion och går jämte en anställd som kör samma rutt som du kommer att ta över.

Denna tjänst är på 100 % och måndag, tisdag, torsdag och fredag börjar samt avslutar du dagen i Motala. Onsdagen börjar samt avslutar du ditt pass i Norrköping. Tidsperioden är v. 24 - v. 32. Arbetstiden är 07:00 - 16:00.

Din profil

Vi söker dig som är student och som läser någon eftergymnasial utbildning på universitets- eller YH-nivå. Du har B-körkort och har haft det i minst två år så att prövotiden är över. Har du ytterligare körkortsbehörigheter så är detta meriterande likväl tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person tror vi att du som söker är öppen, vältalig och social. Du ska känna dig säker och trygg i trafiken och uppskatta ett självständigt arbete ute på vägarna. Då du jobbar utifrån tydliga rutter krävs det att du har lätt för att ta in information och följa instruktioner. Bitvis kan jobbet bli något tyngre. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder ett brett utbud av tjänster och olika typer av service för en ökad livskvalité. Deras produktportfölj innehåller allt från säkerhet, underhåll, reception, städ och transport etc. som de levererar till företag, institutioner och offentlig sektor. Vår kunds framgång bygger på deras oberoende ställning, deras hållbara affärsmodell och förmåga att ständigt utveckla och engagera sina 460 000 medarbetare runt om i hela världen. Till vår kund söker vi nu en B-chaufför för sommarjobb.