Network Coordinator

Network Coordinator

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som Network Coordinator kommer du att agera spindeln i nätet gällande drift-, underhålls- och installationsplanering åt bolagets tekniker. Du skapar arbetsordrar och planerar arbete åt teknikerna som sedan utför det fysiska arbetet ute i verksamheten.

Detta är en administrativ tjänst med teknisk inriktning och innefattar även dokumentationsarbete av både om- och nybyggnationer av switchar, servrar, kablage etc. Du har en viktig och central roll då du säkerställer en väl fungerande installationsmiljö åt vår kund.

Placeringsort: Linköping

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 07:00 - 16:00

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med inriktning mot IT, nätverk eller fiber och något års erfarenhet av liknande arbete alternativt dig som har en vidareutbildning inom samma område. Då ska ha goda tekniska kunskaper och full förståelse för de produkter du jobbar med och givetvis är du väl insatt i nätverk och fiber.

Som person tror vi att du givetvis är tekniskt intresserad och ständigt vill utveckla dina kunskaper inom området. Du ska uppskatta en varierad roll där du får hålla många bollar i luften och ha lätt för att kunna prioritera och planera din dagordning. Vidare är du också social, självgående och noggrann och du bör gilla att jobba mot tydliga mål.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är tillhör en större koncern inom ICT (information communication technology) med ca 8 000 medarbetare globalt. De levererar lösningar och tjänster till en bredd av organisationer inom den privata och offentliga sektorn. I denna process har vår kund valt att vara anonyma och mer information ges vid en intervju.