Löneadministratör

Löneadministratör

Om tjänsten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos min kund. Frågor gällande företaget eller tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).

Dina arbetsuppgifter
  • Lönehantering och löneadministration i lönesystemet Aditro
  • Kontakt med olika myndigheter
  • Löpande support mot chefer och medarbetare i en internationell organisation kring frågor som rör lön och kollektivavtal
  • Bidra till effektivisering av löneprocessen
Start: Omgående eller vid överenskommelse

Omfattning: Heltid, direktrekrytering

Arbetstider: 7:30 - 16:00

Placeringsort: Linköping

Din profil

Vi söker dig med en utbildning som löneadministratör/lönespecialist eller dig med erfarenhet av att ha jobbat som löneadministratör i minst 1 år. Vi tror att du är en lyhörd person med en god känsla för service! Vi ser gärna att du är ödmjuk och gillar att lära dig nya saker. Vi tror dessutom att du är noggrann och vågar fråga om hjälp vid behov!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För kunds räkning i Linköping söker jag just nu en löneadministratör på heltid!