ICT-ingenjör sökes till stor kund i Linköping!

ICT-ingenjör sökes till stor kund i Linköping!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget sköts av Studentwork. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!Dina arbetsuppgifter


I rollen som ICT-ingenjör stöttar du andra avdelningar med lösningar inom kraft- och kyltillförsel. Det kan då handla om att ta fram lösningar för att undvika att nyinstallerade serverhallar blir överhettade samt att se till att komponenter byts ut i tid. I rollen ingår även en viss dokumentation där du matar in information i olika databaser som sedan följs upp och kan användas som stöd i framtiden. På sikt kan du också vara med och planera vid nyinstallationer gällande kraft- och kyltillförsel och du har då huvudansvar vilket medför ytterligare uppgifter och ansvar. Rollen innehåller en hel del kontaktytor, såväl internt som externt. Som ICT-ingenjör tillhör du en avdelning vid namn Facility Infrastructure

Placeringsort: Linköping

Arbetstider: Kontorstider

Start: Enligt överenskommelse

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad och har läst någon eftergymnasial teknisk utbildning, detta kan exempelvis vara energi- och miljöteknik eller något med el inriktning, alternativt dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från arbeta i en server-/datahall. Som person tror vi att du är nyfiken och driven, du ska se en framtid inom ICT och bör ha en vilja att utvecklas inom området men även inom andra teknologier. Vi tror även att du har en god analytisk förmåga, att du arbetar utifrån ett helikopterperspektiv för att på så sätt förstå hela bilden samt att du är resultatorienterad.

Utöver detta är mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift ett krav och du bör också ha mycket goda kunskaper i hel Office-paketet. Har du erfarenhet av annan programvara, exempelvis DCIM, ITIL eller Python är detta högst meriterande.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är tillhör en större koncern inom ICT (information and communication technology) med ca 8 000 medarbetare globalt. De levererar lösningar och tjänster till en bredd av organisationer inom den privata och offentliga sektorn. I denna process har vår kund valt att vara anonyma och mer information ges vid en intervju.