Junior Rekryterare

Junior Rekryterare

Rollen som Junior Recruiter

Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss! Som Junior Recruiter kommer du att arbeta nära våra rekryterande Consultant Managers och stötta i det dagliga arbetet. Du kommer att hjälpa till i hela rekryteringsprocessen och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att screena ansökningar, hålla telefonintervjuer och intervjuer med kandidater, genomföra referenstagningar samt searcha kandidater i både interna och externa databaser. Du kommer att arbeta självständigt med nära handledning och coachning. Detta är ett perfekt jobb vid sidan av dina studier för att få erfarenhet inom branschen!

Vi söker dig som:
  • Är student och har minst 1,5 år kvar av dina studier (tre terminer)
  • Studerar personalvetenskap, beteendevetenskap, ekonomi eller motsvarande
  • Har möjlighet att jobba ca 2 dagar/vecka samt extra vid högtider och lov
Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från en serviceroll och vana av att arbeta med telefonen som verktyg är meriterande. Vi är duktiga på snabba leveranser med kvalitet och arbetar ofta under högt tempo, därför ser vi att du som söker trivs med högt arbetstempo samt stort eget ansvar. Som person är du social och positiv med ett stort driv. Utöver det är du strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ samt håller en hög servicenivå.

Vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som växer och vi vill se dig växa med oss. Rätt person kommer med tiden att få mer ansvar så vi ser att du är orädd och gillar att ta dig an nya utmaningar!

Omfattning: Deltid

Arbetstider: 8-17

Lön: Fast timlön

Placering: Linköping, Teknikringen

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Madeleine Nordström som är ansvarig för internrekryteringen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett nordiskt ledande konsult- och rekryteringsföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi befinner oss i en spännande fas där vi ständigt växer och utvecklas tillsammans och vi söker nu en Operations Manager som ska leda vårt leveransteam mot nya framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar som vi är väldigt stolta över: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet. Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!