Vi söker studenter till vår pool med lagermedarbetare!

Vi söker studenter till vår pool med lagermedarbetare!

Dina arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med godsmottagning av mindre och större leveranser/paket, returer samt plock. Du kommer att registrera leveranser och returer i Visma så vi ser gärna att du har god datavana. Du kommer också att arbete i rekonden och tvätta, laga och montera vår kunds produkter. Startdatum för tjänsten är omgående och man kommer sedan att arbeta på timmar vid behov. Det kan vara behov med både lång och kort varsel, så vi ser gärna att du är flexibel. Vi kommer inte att erbjuda sommarjobb på heltid utan håller då fast vid att du bör ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Placeringsort: Linköping

Omfattning: Vid behov på timmar

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående

Din profil

Vi söker dig som är händig och arbetsvillig. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av lagerarbete eller ha arbetat med godsmottagning samt returer tidigare. Som person ska du vara väldigt ödmjuk, utåtriktad och stresstålig då vår kund vill ha en viss ruljangs på lagret och inte vill att arbetet ska stoppas upp. Du ska även vara samarbetsvillig och kunna ta instruktioner då man jobbar i team med andra. Kulturen på företaget beskrivs som familjär och rå men hjärtlig, så det är uppskattat om man ha skinn på näsan. Du ska även ha goda datakunskaper och det är meriterande om du tidigare har arbetat med registrering/returer i Visma. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet men krav är också att du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %. Du kan exempelvis studera eller ha ett annat jobb men nu vilja kombinera detta med lite extra timmar.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med att hjälpa människors möjlighet till ett självständigt och oberoende liv. Företaget tillhandahåller hjälpmedel för bland annat rörelsehinder, kognition och kommunikation och arbetar med anpassning, utprovning, underhåll samt utbildning gällande hjälpmedel. För att täcka upp vid toppar, dalar och sjukdomar kommer vi nu att starta upp en studentpool med lagermedarbetare inom gods, retur och plock. Det kommer att vara start omgående.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och uthyrd till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om processen eller företaget ställs enligt kunds önskemål till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista publiceringsdag, så sök tjänsten redan idag.