Sommarjobba som receptionist!

Sommarjobba som receptionist!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com). Tjänsten är en studentanställning där du under terminen jobbar extra för att under sommaren sedan jobba heltid under fyra veckor mellan v. 28 - v.31.Dina arbetsuppgifter


Som receptionist kommer att täcka upp i receptionen vid behov och ta emot besökare som kan vara allt från kunder till leverantörer Du blir ansiktet utåt får vår kund och det är av stor vikt att du på ett trevligt och professionellt sätt är behjälplig mot alla. Vid lugnare perioder kan du också komma att stötta administrativt med bland annat arkivering, registrering av dokument etc. Därav är det viktigt att du är flexibel och prestigelös. Under sommaren jobbar du heltid mellan v. 28 - v. 31 och då har du ansvar över receptionen och att arbetet flyter på enligt planering.

Din profil

Vi söker dig som studerar på universitets- eller högskolenivå och är sugen på att kombinera dina studier med ett socialt och roligt extrajobb. Du ska prata och skriva både svenska och engelska flytande då företaget har internationella kunder och du bör även ha goda datakunskaper. Erfarenhet av IFS är meriterande.

Som person ska du vara flexibel då arbetsuppgifterna kan variera och då du ibland får ta egna initiativ. Du bör även vara flexibel i den bemärkelsen att du vid behov och ibland med kort varsel lätt kan hoppa in och jobba. Vidare tror vi att du är kommunikativ, ödmjuk, självständig och serviceinriktad samtidigt som du klarar av att jobba i ett varierat tempo.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 25 apr 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett högteknologiskt företag med kunder runt om i hela världen. Till sin reception i Linköping söker de nu en receptionist som kan komma in och jobba extra på vardagar. Vår kund har valt att vara anonyma i rekryteringsprocessen och mer information ges vid intervjutillfälle.