Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till vår kund. Tjänsten är ett föräldravikariat på 12 månader med start relativt omgående.

Frågor om tjänsten eller vår kund ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@Studentwork.com).Dina arbetsuppgifter


Som ordermottagare kommer du att jobba i en varierad och rolig roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Orderregistrering
  • Orderfördelning till tekniker
  • Orderadministration
  • Kundkontakt via telefon och mail
Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma beroende på orderflöde. Detta kan exempelvis vara att beställa material eller stämma av lagersaldo.

Övrig information:

Placeringsort: Linköping

Omfattning: Heltid

Start: Omgående

Uppdragslängd: 12 månader, föräldravikariat

Arbetstider: Kontorstider, 07:00 - 16:00

Din profil

Vi söker dig med godkänd gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av kundorienterade roller där du även kan ha jobbat administrativt. Har du eftergymnasial utbildning, erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och tidigare har jobbat tekniskt som exempelvis tekniker är detta meriterande. Du som söker bör vara van att jobba i olika system och vara tekniskt lagd.

Som person tror vi att du som söker är lättlärd, flexibel och stresstålig. Du jobbar utifrån en tydlig struktur och är van vid toppar och dalar gällande arbetstempo. Vidare kan du prioritera bland dina arbetsuppgifter, är samarbetsvillig och lättsam.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 14 juli 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är aktiva inom lås- och larmbranschen. Vår kund har i denna rekryteringsprocess valt att vara anonyma och mer information om kunden kommer att ges vid intervjutillfälle. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!