Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till vår kund. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och vid frågor kan du vända dig till ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@Studentwork.com).

Tjänsten är på 30 % - 50 % och vi ser gärna att du har en annan sysselsättning eller att du alternativt studerar. Start för tjänsten är under september.Dina arbetsuppgifter


Som office manager kommer du att jobba i en varierad roll och stötta upp med administrativa arbetsuppgifter. Ett exempel på vad du kan komma att göra är:
  • Beställa kontorsmaterial, frukt, kaffe etc.
  • Sköta bokningar av transporter och hotell till konsulter
  • Posthantering
  • Sakgranska leverantörsfakturor av kontorsinköp
  • Ta emot besökare
Rollen är en klassisk ”spindel-i-nätet” där arbetsuppgifterna kan variera mycket. Du kan vissa dagar också ansvara för gemensamma frukostar och då duka upp/av samt se till så att allt på kontoret är rent och snyggt. Arbetet kommer främst att vara i Norrköping men du kan även komma att jobba något pass i Linköping.

Övrig information:

Placeringsort: Norrköping, eventuellt Linköping vid behov

Omfattning: 30% - 50 %

Start: Enligt överenskommelse, september

Arbetstider: Kontorstider, flexibelt

Din profil

Vi söker dig som studerar, har ca två år kvar av dina studier och nu är på jakt efter ett flexibelt extrajobb. Inriktning på studier är av mindre vikt utan i denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person tror vi att du som söker är prestigelös, noggrann, strukturerad och flexibel. Du är vidare initiativrik och något av en doer, du ser vad som behöver göras och stöttar gärna upp kollegor. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande, men det är inget krav. Du pratar samt skriver på både svenska och engelska obehindrat.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av Sveriges största teknikkonsultbolag och de erbjuder konsulttjänster inom flertalet områden. I denna rekryteringsprocess har vår kund valt att vara anonym och mer information kommer att ges vid intervjutillfälle.