Embedded-ingenjör till IT-företag i Jönköping sökes!

Embedded-ingenjör till IT-företag i Jönköping sökes!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till vår kund. Om båda parter är nöjda finns det goda chanser för en överrekrytering och tillsvidareansällning hos vår kund! Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om rollen eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).

Dina arbetsuppgifter

Som Embedded-ingenjör hos vår kund kommer du jobba med projekt ute hos deras kunder. Du kommer bland annat programmera i kundernas inbyggda system. Du kommer jobba med spännande teknologi, där du kommer få programmera och förnya system. Du kommer i huvudsak att programmera i C, det är dock meriterande om du kan Git, Jira och Jenkins men inget krav.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Jönköping

Din roll

Vi söker dig som är nyexaminerad civilingenjör inom C eller D-linjen. Du kan också vara nyexaminerad högskoleingenjör så länge du har studerat dataprogrammering och/eller inbyggda system. För denna roll behöver du inte ha en större erfarenhet i bagaget men har du 1 års arbetslivserfarenhet av något liknande är detta mycket meriterande. Som person tror vi att du brinner för programmering och är mycket noggrann i det du gör. Vi tror att du alltid vill ge det lilla extra och en god kundservice är något du värderar högt! Då du kommer jobba med kunder tror vi också att du inte har problem med sociala sammanhang och att du har ett positivt tänk!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som satsar på spetskompetens. De sätter en ära i att ha de mest kompetenta, engagerade och affärsmässiga medarbetarna. De arbetar med mjukvaruutveckling i inbyggda och komplexa system, med applikationsutveckling och med utbildning. På så sätt kan de erbjuda ett komplett utbud till sina kunder med utbildning, expertkonsulttjänster och systemutveckling.