Student sökes för roll inom sälj

Student sökes för roll inom sälj

Till vår kund i Linköping söker vi dig som studerar och har möjlighet att arbeta deltid för en roll som riktar sig mot sälj och marknad. Detta kommer vara ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på Studentwork och uthyrd som konsult till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).

Dina arbetsuppgifter
I din roll kommer du att arbeta i kontorsmiljö med telefonen som ditt främsta verktyg. Du kommer dels starta upp en process genom att ringa ut till nya potentiella kunder och presentera vår kunds tekniska och hållbara produkter men också följa upp befintliga kunder. Du kommer därför vara ansiktet utåt och stämma av kring intresse och behov.

Start: mars

Omfattning: Deltid

Placeringsort: Linköping

Din profil
Vi söker dig som i dagsläget studerar på Affärshögskolan/Yrkeshögskolan med inriktning sälj/marknad eller någon annan likvärdig utbildning. Vi tror att du har 1-2 år kvar av dina studier och har ambitioner att arbeta med försäljning i framtiden. Har du tidigare erfarenhet av telefonförsäljning eller kundservice ser vi detta som meriterande men inget krav. Som person ser vi gärna att du har en god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm vid att prata i telefon. Vidare tror vi också att du gillar att arbeta efter utsatta mål, gillar att arbeta i team samt att du är driven.

Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Har du goda kunskaper i tyska och/eller franska ser vi detta som högst meriterande.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.