Laboratorieingenjör

Laboratorieingenjör

Dynamic Code är ett högteknologiskt medicinteknik-företag som utvecklar hälso- och diagnostester baserat på DNA-teknik till både vården och konsumenter. Testerna erbjuds i en digital kommunikations- och logistikplattform som revolutionerar medicinsk provtagning och diagnostester. Testerna analyseras direkt hos Dynamic Code och de erbjuder även efterföljande vård och behandling via digitala vårdgivare. Då Dynamic Code nu utökar sin befintliga personalstyrka söker vi nu en laboratorieingenjör.

Om tjänsten
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till Dynamic Code. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och frågor om tjänsten eller Dynamic Code ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@Studentwork.com).

Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som laboratorieingenjör erbjuds du ett intressant och omväxlande arbete med fokus på att säkerställa en hög och jämn kvalité på analyser. Du kommer att tillhöra ett relativt nystartat team och huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Mottagning, registrering, hantering och förvaring av prover
  • Analysering av prover
  • Utvärdering, rapportering och administrativ hantering av analysresultat
  • Metod- och instrumentansvar
Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma beroende på tidigare erfarenhet, utbildning samt provflöde.

Övrig information:

Placeringsort: Linköping

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Skiftarbete 06:00 - 14:30, 07:00 - 16:00 alt. 13:00 - 21.30

Start: Omgående

Din profil
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning med inriktning mot naturvetenskap, biologi, kemi eller annan likvärdig inriktning. Du bör ha tidigare erfarenhet av laborationsarbete, gärna inom ett kvalitetssäkrat laboratorium, och vara van vid de olika analysmetoderna samt det risktänk som förekommer i labbmiljö. Har du tidigare jobbat som laboratorieassistent, biomedicinsk analytiker eller laborant är detta meriterande. Har du tidigare erfarenhet av analysmetoden PCR är detta också meriterande.

Som person tror vi att du är noggrann och ansvarstagande. Du arbetar effektivt med kvalité i fokus och har lätt för att skapa en tydlig struktur. Då provflödet kan variera krävs det att du är flexibel och kan hantera ett varierat arbetstempo med flera arbetsuppgifter parallellt. Vidare ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga och är både hjälpsam och prestigelös. Krav för denna tjänst är att du kan prata samt skriva på svenska obehindrat.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.