Innesäljare till Verisure Linköping

Innesäljare till Verisure Linköping

Verisure Securitas Direct har i dagsläget 2,7 miljoner privat- och företagskunder i 14 länder och över 15 000 anställda. Verisure Securitas Direct erbjuder sina kunder kvalité och god service och har som resultat därför över 340 000 svenska kunder som är bland de mest nöjda i branschen. De erbjuder sina kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.


Är du en driven och kommunikativ person som brinner för försäljning? Är du mån om att utvecklas och att ta nästa steg i din karriär? Ansök då rollen som innesäljare till Verisure redan idag!


Om tjänsten
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Verisure. Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen och frågor gällande rekryteringsprocessen eller Verisure ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com).
Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan idag!Dina arbetsuppgifter


Som innesäljare tillhör du avdelningen TeleSales och ni är Verisures huvudkontors enda renodlade innesäljavdelning. Via deras telefoner passerar alla nysälj och teamet på plats är ett härligt och sammansvetsat gäng.
I rollen som innesäljare kommer du att arbeta mot privatkunder (B2C) och dina huvudsakliga arbetsredskap är din telefon och mail. Du kommer tillsammans med dina kunder att komma fram till den bästa lösningen för just deras behov med fokus på en långsiktig relation där trygghet och kundnöjdhet är viktigt. Rollen är säljfokuserad men arbetsuppgifter såsom att skapa offerter och göra kreditupplysningar på dina kunder förekommer också.

Du kommer till en början ha en gedigen introduktion och utbildning där du får lära dig allt om Verisure och deras produkter, samt hur du på bästa sätt ska hjälpa dina kunder att hitta de produkter som passar dem.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Placeringsort: Linköping

Din profil
I denna process värderar vi dina personliga egenskaper högt och vi tror att du som person är driven, lösningsorienterad och kommunikativ. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga, har en bra känsla för service och trivs med att jobba mot uppsatta mål. Du har ett starkt pannben och ger inte upp i första taget. Det är en stor merit om du tidigare har erfarenhet av att arbeta med butiksförsäljning, telefonförsäljning eller kundservice.

Att jobba på Verisure ger dig en bra start in i försäljningsyrket. De kan erbjuda dig de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas i din roll och det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill klättra i din karriär.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.