Consultant Manager till Studentwork Linköping!

Consultant Manager till Studentwork Linköping!

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill kliva in i rollen som Consultant Manager hos oss internt på Studentwork i och bli en del av vår organisation. Vi har en otroligt spännande tid framför oss och ser fram emot att stärka vårt rekryteringsteam ytterligare! Vi är en fartfylld organisation och rollen likaså med en variation av rekrytering, personalansvar och kundkontakt. Du kommer att tillhöra vårt sammansvetsade leveransteam och jobba mot tydligt uppsatta mål, tillsammans och på individuell nivå. Att bygga relationer med såväl kandidater som kunder är en stor del av ditt arbete i kombination med ett starkt affärsfokus.

Du kommer att tillhöra vårt kontor i Linköping som har haft otroliga framgångar det senaste året. Teamet är sammansvetsat och samtliga kollegor har varit en del av organisationen sedan flera år tillbaka!

Du kommer främst att jobba med:
  • Rekrytering - Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen från kravprofil, annonsering, urval, till telefonintervjuer, intervjuer och tillsättning av kandidat.
  • Personalansvar - Du har personalansvar för de konsulter som du rekryterar. Detta innebär att du ansvarar för introduktion, avtalsskrivning, uppföljningssamtal, lönesamtal och planering av konsultaktiviteter.
  • Kundrelationer - Tillsammans med våra Account Managers har du löpande kontakt med dina kunder. Du arbetar konsultativt i syfte att ge bästa möjliga service och tillgodose dina kunders behov.
Din profil
För att lyckas i rollen som Consultant Manager hos oss behöver du trivas med att arbeta mot uppsatta mål, ha ett sinne för affärer och ett starkt resultatfokus. Vidare ser vi att du är initiativtagande, stresstålig och lösningsorienterad. Med ett starkt affärsfokus sätter du kund, kandidat och konsult främst. Vi tror att du motiveras av att nå individuella resultat samtidigt som du vill vara en del av ett bolag som växer där varje anställd är med och bygger framgången. Du har ett relationsskapande förhållningssätt där du har lätt för att skapa nya kontakter och vårdar nuvarande kundrelationer genom att sätta långsiktighet och kvalitet i fokus i ditt arbete. För oss är det viktigt att du är positiv och ser möjligheter i de utmaningar du ställs inför.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och utöver det ser vi att du har:
  • Akademisk utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande.
  • Erfarenhet från bemanning-och rekryteringsbranschen, heltid eller deltid.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Har du sedan tidigare jobbat med någon form av försäljning ser vi det som en stor fördel. Utöver det blir vi extra glada om du har körkort.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi lever efter våra värderingar, där du kommer bli uppskattad för ditt arbete, dina idéer och din härliga energi! Jobba remote och lägg upp dina dagar utifrån vad som passar dig bäst. Vill du jobba hemifrån eller träna mitt på dagen, kör hårt! Vi tror på work life balance så att du får de bästa förutsättningarna till en sund livsstil, med framgång både i jobbet och privat! Under resans gång kommer du att stöta på nya utmaningar, många skratt och massor av applåder!

Låter det spännande? Bli vår nya interna kollega och en del av vårt fantastiska kontor i Linköping. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt:

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.

Lön: Fast + rörlig provisionsdel

Placering: Linköping

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Soft skills kan bäst beskrivas som personliga egenskaper som formar hur du arbetar och interagerar med andra. Allt fler arbetsgivare börjar nu leta efter metoder för att identifiera detta under rekryteringsprocessen. Läs mer om Soft Skills och hur vi jobbar här!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.