C++ utvecklare

C++ utvecklare

Är du relativt nyexaminerad och har studerat Datateknik eller liknande? Har du goda kunskaper inom C++ och grundläggande kunskaper inom Linux? Vi på Studentwork letar just nu efter en C++ utvecklare till vår kund i Linköping som är ett nordiskt IT konsultföretag med fokus på innovativa och hållbara lösningar. Genom den här rollen kommer du få arbeta med ny teknik och vara med och skapa morgondagens samhälle. Låter detta intressant? Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som C++ utvecklare kommer du främst att arbeta med projekt inhouse i mindre team. Största delen av arbetet kommer att vara ren utveckling/programmering och resterande tid kommer bestå av dokumentation samt kompetensutveckling i form av olika internutbildningar. Projekten som du är involverad i kommer främst tillhöra kunder inom fordonsindustrin och telekom-branschen.

I denna roll kommer du att vara anställd som konsult via Studentwork de första 6 månaderna och därefter finns mycket goda chanser till överrekrytering, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Genom rollen kommer du få möjlighet till stor utveckling genom att arbeta i team tillsammans med andra och vara med i många olika spännande projekt. Framåt kommer det även finnas möjlighet att arbeta mer ute hos kund om du skulle vara intresserad av det.

Ort: Linköping

Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägning

Omfattning: Heltid, 6 månaders konsultuppdrag med mycket goda chanser till överrekrytering

Arbetstider: Kontorstider med viss flex

Din profil
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du är en civil- eller högskoleingenjör med fullständig examen inom Datateknik eller liknande. Du har goda kunskaper inom C++ samt grundläggande kunskaper i Linux. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, samt B-körkort.

Vi ser det som starkt meriterande om du har haft något deltidsjobb inom programmering och/eller har något hobbey-projekt inom C++ att visa upp.

Som person är du relationsbenägen, anpassningsbar och nyfiken. Du har ett stort intresse för teknik och mjukvaruutveckling och en vilja att ständigt lära dig mer tillsammans med dina kollegor. Vidare är du lojal, kreativ och initiativtagande med ett intresse för hållbara lösningar.

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 feb 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.