Bolag i framkant söker en systemadministratör!

Bolag i framkant söker en systemadministratör!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av oss på Studentwork och uthyrd som konsult till vår kund i 6 månader med chans till överrekrytering! Frågor gällande företaget eller tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att sitta på den interna IT-avdelningen där de sköter servrar och support för deras användare. I din roll som systemadministratör kommer du främst att jobba med support där du kommer hjälpa användarna med Linuxsystem vid problem och avvikelser.

Start: Vid överenskommelse

Omfattning: 6 månades konsultuppdrag med chans till överrekrytering.

Arbetstider: Heltid, kontorstider

Placeringsort: Linköping

Din profil

Vi söker dig med ett stort intresse för Linuxsystem! Det är inte ett krav att inneha en akademisk utbildning men det är mycket meriterande om du har en utbildning inom programmering. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att ha jobbat som supporttekniker. Vi tror att du är en fena på att lösa problem och att du har ett brinnande intresse för det tekniska. Du bör ha kunskaper inom Linux och Windows. Har du tidigare erfarenheter av Python, Docel och/eller Patet är detta meriterande! Som person har du en social förmåga och trivs att jobba självständigt och likväl i grupp. Vi tror även att du är en person som värdesätter en god stämning på din arbetsplats och är prestigelös.

Engelska flytande i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till vår attraktiva kund i Linköping söker vi just nu en systemadministratör!
Vår kund är aktiva inom IT och är ett större bolag som finns placerade i 13 länder.