Vi söker erfaren utvecklare till Drakryggen i Linköping

Vi söker erfaren utvecklare till Drakryggen i Linköping

Är du personen som har ett gediget intresse för teknik och med hjälp av din kompetens vill utveckla system som kan underlätta morgondagen både för dig själv och andra? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu erfaren utvecklare till Drakryggen i Linköping. Du kommer att bli anställd direkt av Drakryggen som är ett konsultföretag specialiserade på expertkompetens inom mjukvaruutveckling. Där kommer du att få vara med och utveckla framtidens system, genom att skapa lösningar som kan underlätta morgondagen. Uppdragen kan antingen genomföras på plats hos kund eller i företagets egna lokaler. Deras kunder är främst stora högteknologiska bolag, men även lokala kunder. Tjänsten kan därmed till viss del anpassas utefter vad du som person brinner lite extra för.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill umgås med likasinnade. Du har förmågan att se ett helt system och utifrån det identifiera brister samt kan se hur det skulle kunna förbättras. Du ska tycka att kommunikation mellan människor är intressant och vilja dela med dig av din kompetens till andra för bästa möjliga samarbete. Du bör ha en teknisk bakgrund i form av högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis från D-linjen, Y-linjen eller F-linjen. Vi ser gärna att du har arbetat som embeddedutvecklare i minst tre år och nu vill ta dig an utmanande uppdrag som får dig att utvecklas.

Krav:
Du har goda kunskaper i Linux, Embedded C, C++
Du har goda kunskaper i scriptspråk, exempelvis Python eller Javascript
Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.
Du har arbetat i agila miljöer tidigare

Ta chansen att prova på något nytt och ge dig själv möjlighet att utvecklas! Skicka in din ansökan via studentconsulting.se redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person. Tjänsten är en rekrytering och innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer sedan bli anställd direkt hos vår kund.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com