Vi söker en systemadministratör inom Linux!

Vi söker en systemadministratör inom Linux!

Har du ett brinnande intresse för teknik och kan mycket om Linuxbaserade operativsystem? Är du sugen på att jobba i stora lokala och globala IT-miljöer?
Läs då vidare

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu efter en eller flera systemadministratörer inom Linux som kommer att ingå i ett Linux-team med engagerade och duktiga specialister och tekniker. Du kommer att arbeta som konsult åt vårt kundföretag där du dagligen jobbar med uppgifter som:
  • felsökning
  • drift och underhåll
  • installationer & konfigurering
Det finns alltid goda möjligheter till att bidra med egna lösningsförslag eller test och utvärdering av nya teknologier då det på arbetsplatsen drivs utvecklingsprojekt kontinuerligt.

Uppdragen du som konsult kommer att arbeta på pågår alltid under en längre period och detta ger dig som anställd möjlighet till att utvecklas tillsammans med ditt team. Du blir erbjuden en individuellt anpassad utvecklings- och utbildningsplan och en rad andra förmåner. Om du är sugen på att flytta till Östergötland och tycker att detta jobb verkar passa dig perfekt så kan vårt kundföretag även hjälpa till med boende och flytt!

Detta söker vi:

Vi söker både juniora och seniora profiler där det viktigaste är att du har ett stort tekniskt intresse och brinner för Linux och open source.

Du som söker behöver även högskoleutbildning/YH-utbildning inom området eller arbetslivserfarenhet som väger upp mot detta. Det är ett krav att du har erfarenhet av Linuxbaserade operativsystem, gärna RHEL och CentOS. Vidare vill vi att du har goda scriptkunskaper i Bash eller Python, har erfarenhet av övervakning/monitorering (OP5 eller Nagios) samt har vana av att dokumentera på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom något eller några av dessa områden:
  • Virtualisering
  • Nätverk/brandväggar/nätverksutrustning
  • Git
  • Automatisering i Puppet, Salt eller Ansible
  • Containers, Docker & Kubernetes
  • Jira/Confluence
  • Cloud: AWS, GCP, Azure eller Privata Clouds såsom VMWare Vcloud eller Openstack
För denna tjänst är det ett krav att du är svensk medborgare samt är flytande i svenska i tal och skrift.

Detta är en rekrytering och du som blir aktuell för tjänsten kommer att bli anställd direkt av vårt kundföretag men StudentConsulting håller i en del av rekryteringsprocessen. Låter jobbet som något för dig så tycker vi att du ska söka tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Teknik & Ingenjör, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com