Vi söker en problemlösande kontorsassistent i Linköping

Vi söker en problemlösande kontorsassistent i Linköping

Nu söker Studentconsulting i Linköping en prestigelös glädjespridare som vill axla den spännande rollen som Facility assistant och arbeta med service mot kontorets gäster hos en av våra kunder i centrala Linköping.

Information om uppdraget:

Vi söker
Som kontorsassistent på deltid är du ansvarig för den interna service som krävs för arbetsplatsen. För att trivas som kontorsassistent är du initiativtagande och gillar att arbeta självständigt, du trivs även med varierande och ombytliga arbetsuppgifter, såväl stort som smått.

Du är proaktiv och självgående i ditt arbete och tar med glädje an uppgifter. Som person är du en problemlösare, servicetänkande, noggrann och bra på att bygga relationer. Du har även en förmåga att se vad som behövs göras och ser till att det blir gjort. I dagligen förekommande arbetsuppgifter så ingår det att hålla ytor samt mötesrum representativa för våra gäster och deras externa besökare, bemanna reception och viss administrativt arbete, det förekommer även moment i arbetet vilka kräver viss händighet så som att flytta och montera möbler, lampor etc.

Du kommunicerar väl på både svenska och engelska i både tal och skrift. Du har en gymnasieutbildning, har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så är det ett plus men inget krav. Vidare så är du serviceorienterad, social, kommunikativ och får energi av mötet med andra. Då detta arbete är på deltid så ser vi att du är en student eller pensionär som kan och vill avvara 3-4 timmar om dagen 3 dagar i veckan på detta arbete vid sidan av, du med annan huvudsaklig sysselsättning godkänns också att söka.

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så sök redan idag!

Detta söker vi:

Förkommande arbetsuppgifter:
  • Ta emot besökare,
  • Hålla snyggt och rent i kontorets lokaler t ex tömma diskmaskinen, rengöra kaffemaskinen och plocka undan efter möten
  • Ansvara för enklare inköp till kontoret, ta emot och hantera beställningar
  • Boka in möten och förbereda inför dessa.
  • Ordna med frukost och fika samt inhandla blommor till kontoret
  • Hantera samtal och inkommande mail
  • Andra administrativa arbetsuppgifter kan tillkomma.
Din goda kommunikationsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Linköping
Omfattning: Deltid, dagtid, 3 dagar i veckan, 3-4 timmar om dagen.
Lön: Individuell lön, kollektivavtal tillämpas.

Sökord: Studentconsulting, Kontorsassistent, Reception

Sökord: Studentconsulting, Kontorsassistent, Reception
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com