Vi söker arkitekter/tekniker inom infrastruktur!

Vi söker arkitekter/tekniker inom infrastruktur!

Är du erfaren arkitekt/tekniker inom infrastruktur och har några års erfarenhet inom området? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning efter flera arkitekter/tekniker inom infrastruktur som kommer att arbeta både i kundleveranser i närområdet men också i större globala uppdrag. Vår kund är ett stort globalt bolag med stabilitet och förmånliga villkor. De är måna om sina team och vill att det ska gå bra för varje individ och att möjligheterna till utveckling alltid finns nära till hands. Bolaget är mycket angelägna om att det ska gå bra för deras medarbetare och beskriver företagskulturen som professionell och jordnära där det finns ett stort engagemang och en nyfikenhet.

Du som blir anställd inom infrastrukturområdet kan komma att jobba mot varierade kunder och verksamheter där en del arbete sker in-house och men även ute hos kund. I ansvarsområdena teamet har ingår drift, utveckling och uppgraderingar av kunders system och du kan komma att arbeta parallellt med flera uppdrag samtidigt. I rollen bygger och underhåller du nätverksinfrastruktur och du behöver ha ett säkerhetstänk i allt du gör. Det är en mix av stora projekt och ibland kortare uppgifter och därför krävs det att du trivs i en varierad roll med flera arbetsuppgifter igång.

Detta söker vi:

Vi vill att du som söker har erfarenhet inom:
  • Nätverkskunskap (TCP/IP, switching, routing och brandvägg i datacentermiljö)
  • Tunna klienter
  • Kunskap i något script språk
  • Storage
  • IT säkerhet
Du behöver ha bred kompetens inom Unix/Linuxbaserade och/eller Windowsbaserade operativsystem och kunna kommunicera väl på både svenska och engelska. Du behöver ha B-körkort. Uppdraget är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting stöttar i rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av kundföretaget.
Låter tjänsten som något som skulle passa dig? Sök då idag, urval, intervjuer och presentationer av kandidater sker löpande.

Sökord: Linux, Nätverksadministratör, IT-arkitekt, Unix, Infrastruktur

Sökord: Linux, Nätverksadministratör, IT-arkitekt, Unix, Infrastruktur
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com