Verksamhetskonsult inom HR

Verksamhetskonsult inom HR

Är du på jakt efter nya utmaningar, har ett intresse för affärssystem och har en bakgrund inom HR? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en verksamhetskonsult som har en bakgrund inom HR, men nu vill arbeta mer med att hjälpa kunder att anpassa sitt affärssystem så att det ska passa just deras HR-arbete.

Vårt kundföretag är ett IT-företag vars lösningar du säkert har använt mer än en gång, exempelvis när du beställer en tågbiljett, när du ska ta ut pengar från en bankomat eller när du får en avisering om att du har ett paket att hämta.

Som verksamhetskonsult ska du ha förståelse för hur kunden jobbar och på det sättet veta hur man på bästa sätt kan anpassa systemet för att de ska kunna jobba så effektivt som möjligt. Du kommer att ha en nära dialog och vara mycket ute hos kunderna för att ta fram deras kundanpassade lösningar. För att lyckas i den här rollen behöver du vara både kreativ och lyhörd.

Detta söker vi:

Vi tror att du kan ha en bakgrund från flera olika håll för att lyckas i denna roll. Det viktiga är att du har kunskaper inom HR, gärna flerårig erfarenhet av praktiskt arbete med HR-processer. Det är också av stor vikt att du tidigare har arbetat med affärssystem i någon form. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för IT-branschen i stort för att trivas på den här arbetsplatsen.

Krav:
Körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Låter denna tjänst som något som passar dig? Skicka då in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen men du som erbjuds tjänsten blir anställd direkt av kundföretaget.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com