Utvecklare inom IT-säkerhet till link22

Utvecklare inom IT-säkerhet till link22

Vill du arbeta med utveckling inom IT-säkerhet på ett företag som verkligen gör skillnad på riktigt? Läs mer och sök tjänsten!

Information om uppdraget:

Vår kund link22 är verksam inom IT-säkerhet och är branschledande med sina produkter och har stora och välkända kunder i sin portfölj inom såväl offentlig som privat sektor. link22 utvecklar, implementerar och underhåller säkerhets- och systemlösningar för kunder med höga säkerhetskrav. De är ett bolag med ett 20-tal medarbetare som värnar om sina anställda och ger dem chansen att bli ännu duktigare ingenjörer. Det är ett stabilt företag som nu har behov av ytterligare duktiga kollegor för att kunna tillgodose sina kunders behov och de söker därför efter en systemutvecklare.

Som systemutvecklare ingår det i dina arbetsuppgifter att tillsammans med dina kollegor hitta kundanpassade lösningar i något av företagets olika projekt. Du arbetar med utveckling men det kan också bli aktuellt att du är med i driftsättning och uppföljning ute hos kund. Projekten är i huvudsak mot extern part men även interna projekt förekommer då det finns behov av att ta fram nya produkter eller utveckla de som redan finns. Anställning sker direkt hos kundföretaget och StudentConsulting är en del i rekryteringsarbetet för att hjälpa vår kund att hitta rätt kandidat, så urval och intervjuer hanteras av StudentConsulting och det är även till oss du ska skicka in din ansökan.

Arbetstiderna är kontorstider med möjlighet till flex och uppstart av tjänsten sker i överenskommelse med kandidaten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och känner att det är viktigt att vara med och göra skillnad samt bidra till ett säkert och välmående samhälle. Du har en examen inom relevant utbildning inom IT-området, exempelvis datateknik eller annan utbildning utvecklingsinriktning men det viktigaste är att du som person har rätt inställning, så även annan bakgrund kan vara intressant. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom branschen sedan tidigare men det är inget krav att ha arbetat med just IT-säkerhet, men du har goda kunskaper inom ett eller flera utav följande områden: C++, C#, Python, Linux eller Windows. Du är en person som är engagerad i ditt arbete och värdesätter teamet runt omkring dig. För dig är det viktigt att hålla en god kvalité i det arbete du utför samt att arbeta strukturerat och med kundens bästa i fokus. Du är nyfiken på att lära dig mer samt att utvecklas och tror precis som vi att du gör det allra bäst i en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara med och utveckla branschledande produkter tillsammans med likasinnade.

Ta chansen att prova på något nytt och ge dig själv möjlighet att utvecklas! Skicka in din ansökan via studentconsulting.se redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com