Systemintegratör inom IT-säkerhet sökes till link22!

Systemintegratör inom IT-säkerhet sökes till link22!

Vill du arbeta med utveckling inom IT-säkerhet på ett företag som verkligen gör skillnad på riktigt? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vår kund link22 är verksam inom IT-säkerhet och är branschledande med sina produkter och har stora och välkända kunder i sin portfölj, inom såväl offentlig som privat sektor. link22 utvecklar, implementerar och underhåller säkerhets- och systemlösningar för kunder med höga säkerhetskrav. De är ett bolag med ett 20-tal medarbetare som värnar om sina anställda och ger dem chansen att bli ännu duktigare ingenjörer. Det är ett stabilt företag som nu har behov av ytterligare duktiga kollegor för att kunna tillgodose sina kunders behov och de söker därför efter en systemintegratör.

I tjänsten som systemintegratör kommer arbetsuppgifterna till största del att bestå av att utifrån en given kravställning ta fram en design för att utifrån denna utforma en hel systemlösning som kommer att bestå av befintliga byggblock kompletterat med systemspecifika delar. Arbetet består till stor del av integrationsarbete med exempelvis script-skrivning i Python och även viss utveckling i C/C++. Systemen exekverar både i Windows- och Linux-miljöer. Fokus ligger på design av kommunikationslösningar och nätverks-infrastrukturer med olika former av säkerhetslösningar. Du skall ha en vilja att arbeta med hela produktcykeln från kravarbetet, via design och utveckling, till test och även integration hos kund.

Arbetet innebär kontakt med slutkund och ett kontinuerligt samarbete med kollegor, både i egna och angränsade projekt. Du kommer även att arbeta med framtagning av produktdokumentation både för internt bruk och till slutkund på både svenska och engelska.

Arbetstiderna är kontorstider med möjlighet till flex och uppstart av tjänsten sker i överenskommelse med kandidaten. Anställning sker direkt hos kundföretaget och StudentConsulting är en del i rekryteringsarbetet för att hjälpa vår kund att hitta rätt kandidat, så urval och intervjuer hanteras av StudentConsulting och det är även till oss du ska skicka in din ansökan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en relevant examen inom IT-området, exempelvis från Y-, D- eller F-linjen men det viktigaste är att du som person har rätt inställning, så även annan bakgrund kan vara intressant. Du har relevant arbetslivserfarenhet 3-5 år.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom flera av följande områden:
  • Windows
  • Linux
  • Python
  • VMware
  • C++
  • C
Krav
- B-körkort

Ta chansen att prova på något nytt och ge dig själv möjlighet att utvecklas! Skicka in din ansökan via studentconsulting.se redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com