Systemarkitekt till spännande roll hos link22!

Systemarkitekt till spännande roll hos link22!

Vill du arbeta med utveckling inom IT-säkerhet på ett företag som verkligen gör skillnad på riktigt? Läs mer och sök tjänsten!

Information om uppdraget:

Vårt kundföretag link22 är verksam inom IT-säkerhet och är branschledande med sina produkter och har stora och välkända kunder i sin portfölj inom såväl offentlig som privat sektor. link22 utvecklar, implementerar och underhåller säkerhets- och systemlösningar för kunder med höga säkerhetskrav.

De är ett bolag med ett 20-tal kollegor som värnar om sina anställda och ger dem chansen att bli ännu duktigare ingenjörer. Det är ett stabilt företag som nu har behov av ytterligare duktiga kollegor för att kunna tillgodose sina kunders behov och de söker därför efter en systemarkitekt.

Att arbeta som systemarkitekt hos vårt kundföretag är en varierad roll som även innehåller mycket ansvar. Det är du som säkerställer att projekten utvecklas i rätt riktning och du har det tekniska ansvaret för systemutvecklingen i externa och interna uppdrag. Du är även med och ser till att de lösningar som tas fram motsvarar kundens önskemål och krav samt följer gällande lagar och förordningar. Med ditt stora tekniska intresse följer du även den tekniska utvecklingen på marknaden och håller dig uppdaterad kring förändringar och nya rutiner.

Anställning sker direkt hos kundföretaget och StudentConsulting är en del i rekryteringsarbetet för att hjälpa vår kund att hitta rätt kandidat, så urval och intervjuer hanteras av StudentConsulting och det är även till oss du ska skicka in din ansökan.

Arbetstiderna är förlagda till kontorstider med möjlighet till flex och uppstart av tjänsten sker i överenskommelse med kandidaten.

Detta söker vi:

För att passa in i denna roll behöver du ha några års erfarenhet inom mjukvaru- och systemutveckling. Vi ser gärna att du har en för tjänsten relevant utbildning och att du även trivs med att leda andra och arbeta med uppföljning och utvärdering. Du är tekniskt kunnig och lösningsfokuserad och trivs med att arbeta såväl övergripande som mer detaljerat i de olika projekten. I dina styrkor ingår att kunna se samband på ett enkelt sätt samt ha en känsla för kvalité och kundfokus. I gengäld får du möjlighet att växa inom din roll, lära dig nya saker och tillsammans med ditt kompetenta team utvecklas inom ett område där ni gör skillnad och bidrar med stor samhällsnytta!

Ta chansen att prova på något nytt och ge dig själv möjlighet att utvecklas! Skicka in din ansökan via studentconsulting.se redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com