Systemadminstratör inom Linux sökes!

Systemadminstratör inom Linux sökes!

Vi söker nu efter en person som vill arbeta med systemadministration i en av Sveriges största Linux-miljöer. Är du i början av din karriär eller har några års erfarenhet inom området och tycker att detta låter intressant? Ansök idag!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu efter en systemadministratör inom Linux till en av våra kunder i Linköping. Du kommer att bli direkt anställd av vår kund som är ett konsultföretag som bl.a. erbjuder konsultation och utveckling.

I rollen som systemadministratör kommer du huvudsakligen vara ute och jobba på plats hos företagets kunder där uppgifterna generellt handlar om att driva och utveckla en av Sveriges största Linuxmiljöer där du sätter upp nya miljöer och hanterar ärenden. Just på grund av miljöns storlek har du själv en jättebra möjligheter att påverka din egna utveckling och styra dina uppgifter åt det håll du själv vill och tycker är roligast. Vårt kund värderar den individuella kompetensutvecklingen högt och redan från start får du vara med och påverka denna tillsammans med ansvarig chef. Du kommer också att få möjlighet till certifiering inom vissa Linuxdistributioner.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har relevant utbildning inom Linux, alternativt har du jobbat några år med detta och har samlat kunskap från erfarenheter. Det är viktigt att du har stort intresse för området och det är meriterande om du sysselsätter dig med Linux på fritiden. Som person värderar du en prestigelös arbetsmiljö och känner dig trygg i en konsultroll där ett professionellt bemötande är viktigt. När du tar dig an arbetsuppgifter har du ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt och du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Du är medveten om dina styrkor och utvecklingsområden och tar vara på tillfällen där du får möjlighet att utveckla dig själv och dina kunskaper. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Stämmer denna beskrivning in på dig och låter tjänsten intressant? Tveka inte att söka idag, urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se