Student? Vi söker postsorterare inför julen!

Student? Vi söker postsorterare inför julen!

Vi söker studenter som vill jobba extra med postsortering under eftermiddagar. Gillar du arbete i högt tempo? Då har vi det perfekta jobbet till dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har fått den stora äran att hjälpa till med postsorterare till Nordens ledande företag inom logistiklösningar. Arbetsuppgifterna består av postsortering under eftermiddagar under december månad. Datum för uppdraget är 12-16 december, men det finns även möjlighet att jobba den 19-20 december. Arbetstiderna är förlagda vardagar 13:30-18:00 med rast.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund i Linköping. Det här är deltidsuppdrag som är perfekt vid sidan av studier.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande och har tillgänglighet under angivna datum och tider för uppdraget. Som person är du noggrann, har en positiv inställning, en hög arbetsmoral och trivs med ett högt tempo. Vid tillsättande kommer vi att värdera dina personliga egenskaper mer än tidigare erfarenheter. Det är viktigt att du har goda kunskaper och kan kommunicera i såväl tal som skrift i svenska. Utdrag ur belastningsregister kan förekomma för tjänsten.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan. Skriv med i din ansökan vilka datum och tider som du har möjlighet att jobba!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum.

Sökord: studentjobbiLinköping, extraarbete

Sökord: studentjobbiLinköping, extraarbete
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com