Se hit studenter! - Arbeta extra som flyttmedarbetare i Linköping

Se hit studenter! - Arbeta extra som flyttmedarbetare i Linköping

Är du student och vill jobba extra vid behov? Trivs du med att arbeta fysiskt? Då har vi rätt jobb för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning efter dig med god fysik och positiv framåtanda som vill ha ett extrajobb vid sidan om sin huvudsakliga sysselsättning. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att flytta möbler, kartonger och byggmaterial inom offentliga miljöer i Linköping såsom skolor, byggplatser och liknande. I arbetet kan det bli aktuellt att använda skruvdragare och montera möbler, det är därför meriterande om du har vana och erfarenhet av detta sen tidigare. Arbetstiderna är förlagda mellan kl. 7-16.

Detta söker vi:

Du som söker behöver ha god fysik då många tunga lyft förekommer. Du är bra på att ta egna initiativ och är en flexibel person. Du kommer att bli anställd av oss men arbeta ute hos vår kund. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi söker dig som önskar ett långsiktigt på uppdrag. Vi ser att du vill jobba minst en termin, men gärna fler.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: extrajobb, studentjobbiLinköping

Sökord: extrajobb, studentjobbiLinköping
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com