Redovisningsekonom till Gasum i Linköping

Redovisningsekonom till Gasum i Linköping

Är du en erfaren redovisningsekonom? Vill du arbeta på ett bolag där du kan göra stor skillnad och vara med och påverka? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Energibolaget Gasum är en nordisk expert inom gassektorn, som tillsammans med sina samarbetsparter bygger broar för ett koldioxidneutralt samhälle till lands och sjöss. Bolaget levererar energi för el- och värmeproduktion till industrin samt land- och sjötransporter. Gasum är den ledande leverantören av biogas i de nordiska länderna. De har sitt huvudkontor i Finland och den svenska verksamheten utgår från Linköping. Nu söker de efter en ny kollega inom redovisning som kan vara med i företagets fortsatta expansion.

I rollen som Redovisningsekonom har du det övergripande ansvaret d för den ekonomiska redovisningen i företaget med ett stort ansvar gentemot bolaget. Du kommer att få arbeta, vara ansvarig över Kund- och Leverantörskontra, redovisa budgetering samt rapportering. Vidare arbetar du med månads- och årsbokslut, momsdeklarationer samt ansvara över myndighetskontakter. Tjänsten kommer att bestå av både rutinarbete samt variation.

I rollen som Redovisningsekonom:
  • Ansvara för deklarationer
  • Kund- och Leverantörsreskontror
  • Ansvara för anläggningsregistret
  • Bistå med hjälp och kunskap vid budgetprocessen
  • Analysera ev. avvikelser som uppkommer i redovisningen
  • Rapportering
  • Ha avstämningsmöten med projekt samt produktion
  • Månadsbokslut per kostnadsstället sam rapportering av dessa
  • Årsbokslut och årsredovisningar
  • Momsdeklarationer
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Gasum där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Gasum har valt StudentConsulting som samarbetspartner i denna rekryteringsprocess och frågor som rör tjänsten hänvisas därför till StudentConsulting. Arbetstiderna är normal kontorstid, måndag-fredag, möjlighet till flextid finns. Tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt i överenskommelse med kandidaten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gärna har minst 5 års erfarenhet av redovisning och en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Har du tidigare arbetat inom ett produktionsföretag samt med projektredovisning är det meriterande men inte ett krav. Arbetet kräver förutom goda kunskaper i MS Office, mycket goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska. Du är en flexibel och prestigelös person med förmåga att ta initiativ och ansvar samt använder dig av ett systematiskt arbetssätt. Du är mån om ett gott samarbete med dina kollegor och för dig är det viktigt med bra stämning och trivsel på arbetsplatsen - vilket Gasum kan erbjuda.

Vill du få möjlighet att ingå i ett trevligt och engagerat team som bryr sig om sin kärnverksamhet och ser stor potential att växa och utvecklas framåt? Då vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, via vår hemsida. Vi vill även att du gör de tester som finns tillgängliga i samband med att du registrerar din profil. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se