Nu söker vi en terminalarbetare för sommaren på PostNord i Linköping!

Nu söker vi en terminalarbetare för sommaren på PostNord i Linköping!

Vill du ha ett givande sommarjobb på PostNord terminalen i Linköping? Vi söker nu dig med truckkort som är intresserad

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna för en truckförare är främst att hantera olika gods på terminalen hos PostNord. Vi söker nu en konsult som vill arbeta med truckkörning under sommaren och möjlighet till extraarbete under hösten. Passen är framförallt förlagda eftermiddag och kvällstid så vi ser att du har en tillgänglighet från eftermiddag och till sen kväll. Arbetet är på många sätt självständigt, men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På terminalen förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Passen är förlagda klockan 10:00-18:30 måndag till fredag

Vi förväntar oss att du är tillgänglig för jobb mån-fre med start omgående och ser gärna att du har en önskan om att arbeta extra vid behov till hösten. Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter kundens personalbehov. Det innebär att man som konsult på detta uppdrag i regel blir tilldelad arbetspass veckan innan. Det kan även förekomma bokningar med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, självgående och social. Vidare så är du en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Det krävs att du:
  • Är minst 18 år
  • Har truckkort A1-A4, B1-B4
  • Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  • Är ostraffad
  • Kan arbeta kväll
Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av lager eller industriarbete

Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till egen bil för att kunna transportera dig till arbetsplatsen då kollektivtrafiken är begränsad.

Vi jobbar med löpande urval så tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänta därför inte med din ansökan, utan ansök redan idag.

Sökord: Truckförare, Lagermedarbetare, Sommarjobb, Logistik, Transport

Sökord: Truckförare, Lagermedarbetare, Sommarjobb, Logistik, Transport
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com