Kvalitetssamordnare till Östgötatrafiken!

Kvalitetssamordnare till Östgötatrafiken!

Arbetar du med trafikplanering idag eller har du studerat samhällsplanering eller logistik och är redo för ett jobb som innebär stora utvecklingsmöjligheter? Då kan vi ha tjänsten för just dig!

Information om uppdraget:

En välutvecklad, tydlig och korrekt trafikinformation är en förutsättning för att kollektivtrafikens resenärer ska få en så positiv reseupplevelse som möjligt. För att leva upp till de krav som ställs på kollektivtrafikens utveckling behöver trafikinformationsskyltar och reseplanerare ständigt vara uppdaterade och väl anpassade för sina användare. Vi söker nu dig som vill vara med att påverka och utveckla trafikinformationen i Östergötland som kvalitetssamordnare på Östgötatrafiken.

Som kvalitetssamordnare av trafikdata ingår du i trafikgruppen på åtta personer som ingår i trafikavdelningen. Totalt har trafikavdelningen 19 medarbetare och söker nu en ersättare till ett föräldravikariat där du som blir aktuell kommer att vara med och säkerställa kvalitén i planeringen som görs i digitala system.

I rollen som kvalitetssamordnare ansvarar du tillsammans med övriga i trafikgruppen för planeringen av kollektivtrafikutbudet. Du gör kvalitetssäkringar och övervakar flöden så att produkten kommuniceras korrekt ut till resenärerna i digitala kanaler. Arbetet innefattar:
  • Kvalitetssäkring av trafikdata och tidtabeller i digitala kanaler
  • Löpande uppdateringar i planeringssystem
  • Kontakt med leverantörer
  • Felsökningar i IT-system
  • Operativt deltagande i externa projekt
I denna tjänst är du en viktig länk mellan trafikplanerarna som skapar tidtabellerna, IT- och systemansvariga och mottagarna av trafikdata. Du är representant och deltar operativt i externa projekt och bidrar i olika sammanhang med din expertis inom hantering av trafikdata.

Du får möjlighet att utveckla en modern, hållbar och tillgänglig kollektivtrafik för länets resenärer. Tillsammans med engagerade kollegor på avdelningen bidar du till samhällsutveckling med fokus på miljö och hållbarhet. Kontoret är beläget i centrala Linköping.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom samhällsplanering, transport och logistik eller motsvarande med ett stort intresse för kollektivtrafik och dess roll i samhällsutvecklingen. Det är meriterande om du arbetat med trafikplanering tidigare. En vana av planeringsverktyget Rebus, QlikView eller GIS-verktyg är meriterande.

För att trivas i rollen krävs att du är ansvarsfull, nyfiken, drivande och arbetsam. Du är utåtriktad, pedagogisk och stark kommunikativt. Du har en förmåga att kunna analysera och förstå hur IT-system är integrerade. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Det här är en direktrekrytering som innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting men du blir anställd direkt hos företaget! Skicka in din ansökan redan idag eller kontakta ansvarig rekryterare Jens Uhr på jens.uhr@studentconsulting.com.

Sökord: logistikutveckling, Kvalitetssamordnare, Trafikutveckling, Trafikplanering, Logistik

Sökord: logistikutveckling, Kvalitetssamordnare, Trafikutveckling, Trafikplanering, Logistik
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com