Kundorienterad IT-konsult sökes till Formpipe!

Kundorienterad IT-konsult sökes till Formpipe!

Är du på jakt efter nya utmaningar och vill använda dig av dina kunskaper inom IT samtidigt som du arbetar kundorienterat? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som är tekniskt kunnig och vill jobba med att hjälpa kunder att få ut det mesta av system de valt att köpa in. I rollen kommer du att arbeta som Formpipes konsult där du jobbar kundfokuserat med att anpassa Formpipes egna system efter kunders önskemål.

Formpipe är ett programvarubolag inom ECM som erbjuder produkter åt större företag, myndigheter och organisationer. Deras olika programvaror fångar, strukturerar, effektiviserar och distribuerar informationsflöden och hjälper organisationer att ta kontroll över den ökade mängd information som uppstår i dagens samhälle. Deras produkter bidrar till ordning och reda i kunders informationsflöden vilket i sin tur skapar effektivitet och lönsamhet.

Som konsult arbetar du i en självständig roll där du brinner för att hjälpa Formpipes kunder att få ut det mesta av produkten de köpt. Du utgår från kontoret i Linköping men gör kontinuerliga kundbesök om detta behövs för att visa och anpassa de e-tjänster som kunderna använder sig av. Du ser nyttan i att hjälpa kunden och förstår vilka positiva effekter dina förslag på anpassningar får. Du jobbar för att kunden ska se fördelarna med det digitala genom att utbilda med hjälp av workshops, individuella möten och andra former av möten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill jobba i en social roll där du får möta kunder och som förstår och kan förklara nyttan av anpassningar och förbättringar av olika system. Vidare är det önskvärt att du har en eftergymnasial utbildning inom IT och har erfarenhet av att jobba med Microsofts serverplattformar, serveroperativsystem och applikationer. Vi vill gärna att du har kunskaper inom något/några av följande områden:
  • Webbprogrammering och asp
  • Asp.net
  • Azure
  • Microsoft SQL Server
  • Process- och projektorienterat arbetssätt
Som person är du initiativtagande och får saker att hända samt kommunicerar klart och tydligt. Du har lätt för att förstå organisationers regler och strukturer och förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Låter denna tjänst som något som passar dig? Skicka då in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen men du som erbjuds tjänsten blir anställd direkt av Formpipe.

Om arbetsgivaren:

Formpipe har en stark värdegrund och jobbar aktivt för nöjda medarbetare som i sin tur förstår företagets kunder och ger dem den service som krävs för högsta möjliga kundnöjdhet. De brinner för att leverera med hög kvalitet och värderar engagemang och glädje på arbetsplatsen. De tror att detta är nyckelingredienserna för ett bra ekonomiskt resultat.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com