Junior säljare sökes till Lindt!

Junior säljare sökes till Lindt!

Drivs du av att se resultat i ditt arbete? Gillar du att träffa nya människor? Vill du få chansen att jobba med försäljning av Lindts produkter ute i dagligvaruhandeln? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en vass och driven junior säljare till Lindt. Här kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att jobba med försäljning mot dagligvaruhandeln. Du kommer att utgå från Linköping men även arbeta med kunder i närliggande orter såsom Norrköping, Motala, Nyköping och Vimmerby. I rollen kommer du arbeta aktivt med att säkerställa att Lindts produkter är välexponerade i butikshyllorna. Du kommer att jobba med befintliga kunder där du ansvarar för att sälja in Lindts produkter som genererar god lönsamhet och signalerar kvalitet i butik. Du ansvarar även för införsäljning av kampanjer och säsongsvaror. Tjänsten innebär att du arbetar aktivt för att nå uppsatta mål och i samråd med butikerna utveckla Lindts synlighet med försäljning i fokus.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar, med kontorstider kl 8-17. Tjänsten är på heltid där du kommer vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund Lindt. Tjänsten är ett föräldravikariat under perioden 2018-12-03 till 2019-06-30, upplärning sker i samband med start. Du kommer att ha tillgång till bil för resor i tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett naturligt driv och ett stort engagemang i ditt arbete. Du har ett intresse för relationsskapande försäljning och gillar att arbeta efter uppsatta mål. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande och B-körkort är ett krav. Som person är du social och utåtriktad och har lätt att ta kontakt med nya människor. För att trivas i denna tjänst är du väldigt flexibel då rollen innebär mycket resande. Du trivs med att arbeta självständigt och har förmågan att själv ansvara för att dina arbetsuppgifter blir väl utförda.

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med att göra urval och intervjuer och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hitta rätt kandidat. I denna rekryteringprocess har Lindt valt StudentConsulting som samarbetspartner och ansökan skickas därför in via studentconsulting.se, vid frågor får ni gärna kontakta ansvarig rekryterare via telefon eller mail.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se