Jobba natt på terminal i Linköping - Omgående start.

Jobba natt på terminal i Linköping - Omgående start.

Är du studerande och vill jobba extra på en stor terminal i Linköping? Gillar du arbete i högt tempo och med stark laganda? Då har vi det perfekta jobbet till dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill arbeta som terminalarbetare på ett välkänt transportföretag i Linköping. Behovet hos vår kund ökar och därför behöver vi fylla på vår bemanningspool med fler duktiga konsulter. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att sortera paket löpande, terminalarbete av in- och utgående gods som ska lastas och även truckkörning kan förekomma. Arbetstiderna är i huvudsak belagda till natt mellan 22:30- 04:30 söndag- torsdag i veckorna.

Du kommer ingå i en bemanningspool där du registrerar din tillgänglighet och vi bokar in konsulter efter kundens behov löpande och vi arbetar med att schemalägga dina arbetstider. Viktigt för uppdraget är att du är flexibel och har en god tillgänglighet. Du kommer att arbeta som konsult för StudentConsulting uthyrd till vårt kundföretag under uppdragsperioden.

Vi söker dig som kan börja jobba omgående! Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och truckkörning men inget krav. Det viktigaste är att du är motiverad, har en hög arbetsmoral och är ansvarstagande som person. Arbetet ställer krav på god fysik och uthållighet eftersom lyft är vanligt förekommande under en arbetsdag som terminalarbete. Att arbeta natt är lite speciellt i och med att man får en annan dygnsrytm och du behöver känna dig bekväm med arbetstiderna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande och har minst 1 år kvar på dina studier eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och ser långsiktigt på detta extrajobb. Vi behöver att du är tillgänglig för att jobba minst 2-3 pass per vecka. Det är ett krav att du har goda kunskaper och kan kommunicera i såväl tal som skrift i svenska. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du kommer att arbeta i team som kräver att du är flexibel, lyhörd och kommunikativ och vill ingå i ett härligt arbetslag!

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du får i din ansökan gärna ange när du kan börja jobba samt hur många pass du bedömer att du kan arbeta per vecka. Välkommen med din ansökan!

Är du intresserad? Sök då tjänsten omgående. Vi gör löpande urval och intervjuer!

Sökord: JobbiLinköping, Nattjobb, extrajobb, studentjobb

Sökord: JobbiLinköping, Nattjobb, extrajobb, studentjobb
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com