Jobba deltid som kassapersonal på Blomsterlandet!

Jobba deltid som kassapersonal på Blomsterlandet!

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och har en hög servicekänsla? Är du tillgänglig för att jobba omgående? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en person som vill jobba deltid med start omgående och några veckor in i juni Blomsterlandets butik i Linköping. Arbetstiderna är förlagda både på vardagar och helger, antingen mellan kl.10-16 eller 14-19.15. Du kommer att ingå i en personalpool där ni hjälps åt att bemanna tiderna men det är viktigt att du som söker har god tillgänglighet och ett flexibelt schema. Möjlighet till jobb i sommar finns!

I arbetsuppgifterna ingår kassaarbete, kundservice och varuplock i butik.

Detta söker vi:

Du som söker är student eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Tidigare erfarenhet av kassaarbete är meriterande. Vidare krävs det att du har god tillgänglighet för att kunna jobba så ange därför i din ansökan vilka tider du kan arbeta under denna period. Kanske har du inte så mycket kvar att göra i skolan innan sommaren och har mycket tid över till jobb? Då tycker vi att du ska söka tjänsten idag.

Som person är du energisk, social och initiativtagande. Du är serviceinriktad och tycker att det är roligt med kundkontakt samt är van vid kassaarbete. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. För frågor, kontakta ansvarig rekryterare på jens.uhr@studentconsulting.com.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com