IT-kompetens sökes!

IT-kompetens sökes!

Vi på StudentConsulting har äran att få hjälpa flertal kunder med olika IT-lösningar i Dalarna och Västermanland, som båda två är stora säten för IT-tjänster och utveckling.

Information om uppdraget:

Då vi har ett flertal kunder med olika behov efterlyser vi nu flertal olika kompetenser. Vi söker både dig som är junior och du som är senior. Vi söker dig som är systemutvecklare/programmerare, även dig med en bakgrund inom spelindustrin eller dig med erfarenhet från helpdesk och IT-Support. Summan av kardemumman så söker vi all typ av IT-kompetens som är nyfiken på nya marknader och arbetsmöjligheter.

Detta söker vi:

Du som söker innehar någon form av IT-kompetens, du är systematisk, strukturerad och stresstålig. Du är en glad och positiv människa som är lösningsfokuserad och fungerar både i grupp och självständigt. Kreativitet, innovation och driven är tre mycket önskvärda egenskaper hos dig som söker. Vidare bör du vara flytande i både Engelska och Svenska vad det gäller tal och skrift. .Net, C# och övriga programmeringsspråk är meriterande.
Är du nyfiken på att veta mer? Sök och ta reda på vilken tjänst som passar dig!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se